Jarosław Piotr nowy diskord Fronczewskano miota się już że zostaje oskarżony o picie i tłumaczy się że jest zmęczony Śmiechu warte! On był dziewięć godzin na słońcu i raz się wygląda tak a raz tak. I znowu lament meksykański że dupa pęka hejterom bo jednak Jarek osiągnął swoje kamienie milowe i jest eony przed hejterami bo Jarek ✓ - lata na Rodos ✓- pracuje ✓ ma prawko Czekam na dalsze odcinki z podróży. Przestaję obserwować "Przez świat na fazie" i "Podróże Wojownika" tylko czekam na nowe projekty podróżnicze Jarka by poczuć się jak Kolumb. Widać że Olgierdano musi znowu syna ukrócić bo pycha w Jarku taka że z trudem mieści się z nią w swojej Skodzie Podglądowe foto z nowego rozdania i nowego "ja" dziąsłowanie pizzy i gadanie z pełną mordą
@zombine: przecież ten lump nie pracuje. Znowu wymyślił taką bajkę dla swoich alkoholików podziwiających jego "sukces"? Pierwsza historyjka o tym że pracuje została obalona wyszło ze w tym czasie spał w skodzie, pił albo chodził wokół bloku czekając aż menelica okrąg go wpuści około 16. Wytrwały pijaczek z niego, będzie tak długo ściemniał że pracuje, aż uda mu się uniknąć przyłapania na kłamstwie xD
@czlowiekoguratny: on się zachowuje jak ja w ostatniej klasie liceum gdy dziadek pożyczył mi swoje Tico i podjechałem zaszpanować pod budę czując się jak ósmy cud świata i patrząc na wszystkich z góry
@William2290: wiesz co na moje to może nawet robić na akord w fabryce azbestu ale słoma wychodzi jak zawsze. On pracuje! on podróżuje! on się odciął od szko... a nie sorry raz się odcina tak a raz tak
Śmiechu warte!
On był dziewięć godzin na słońcu i raz się wygląda tak a raz tak.
I znowu lament meksykański że dupa pęka hejterom bo jednak Jarek osiągnął swoje kamienie milowe i jest eony przed hejterami bo Jarek
✓ - lata na Rodos
✓- pracuje
✓ ma prawko
Czekam na dalsze odcinki z podróży. Przestaję obserwować "Przez świat na fazie" i "Podróże Wojownika" tylko czekam na nowe projekty podróżnicze Jarka by poczuć się jak Kolumb.
Widać że Olgierdano musi znowu syna ukrócić bo pycha w Jarku taka że z trudem mieści się z nią w swojej Skodzie
Podglądowe foto z nowego rozdania i nowego "ja" dziąsłowanie pizzy i gadanie z pełną mordą
#kononowicz