Aktywne Wpisy
Viado +24
PIS PO jedno zło! Obie partie reprezentują ten sam wektor zła tylko skierowany w inne strony. Obie partie są tak samo skorumpowane, zepsute i składają się z kolesiostwa które niszczy nasz kraj. PIS ma swoją propagandę - TVP, PO swoją - TVN. Jedyne różnice dotyczą kwestii dotykających może 0.25% osób kraju czyli podejścia do skrobania i LGBT.
Wy serio nie pamiętacie co się działo za Tuska? ?Jak ludzie pracowali za 5zł bo
Wy serio nie pamiętacie co się działo za Tuska? ?Jak ludzie pracowali za 5zł bo
Elev +243
Przecież to są jakieś jaja
Czy pośrednicy nie działają w sumie na szkode swojego klienta? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mam wystawioną pewną nieruchomość na sprzedaż, dzwoni biuro:
-Dzień dobry, biuro takie i owakie, mam klienta który szuka czegoś podobnego w takiej okolicy
-dzień dobry, oferta aktualna, możemy sie umówić na oględziny
-no ok, to podpisze Pan umowe z naszym biurem i przywieziemy klienta
-halo halo, ale ja nie
Czy pośrednicy nie działają w sumie na szkode swojego klienta? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mam wystawioną pewną nieruchomość na sprzedaż, dzwoni biuro:
-Dzień dobry, biuro takie i owakie, mam klienta który szuka czegoś podobnego w takiej okolicy
-dzień dobry, oferta aktualna, możemy sie umówić na oględziny
-no ok, to podpisze Pan umowe z naszym biurem i przywieziemy klienta
-halo halo, ale ja nie
Najgorsze w "dyskusjach" z prawactwem jest to, że rzucą jakiś buzzword i potem trzeba walczyć z tymi chochołami co wymaga znacznie więcej wysiłku + większość ludzi ma w piździe fakt checking i bierze to na wiarę, a nawet jak to obalisz i zezłomujesz faktami to i tak się usra, że to żydowskie źródła i spisek i tyle z tego gadania xD, piękny jest przykład z mapami temperatury gdzie usrali się stylu graficznego i nie rozróżniają mapy satelitarnej od termicznej, ale już w komentarzach na fejsbuku latają te prawackie chochoły od przeciętnych Mariuszy.
@Need: pamiętam jak jakiś prawak bronił słów Wilka, o wolności gospodarczej i mówił, że "może mieć rację", a jak mu wysłałem indeks wolności gospodarczej z Heritage Foundation to dosłownie powiedział, że za tym opracowaniem stoi Soros XDDDDD
Komentarz usunięty przez moderatora
- Powiedz że to żydowsko-lewacki spisek
- Obwiń Sorosa, Tuska, Masonów, Unie etc.
- Usuń komentarz i wrzuć na czarno
- Whataboutism ( a bo lewica to..., a za pełooo..)
- Zwyzywaj oponenta od lewaków,covidian albo kodziarzy
Działa za każdym razem( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Need: I tak nie przekonasz. Nawet gdybyś użył wszystkich argumentów świata i konserwie zabraknie argumentów, to uzna, że po prostu nie wie, jak ci w tej chwili odpowiedzieć, ale na pewno nie masz racji, bo lewak mieć jej nei może. Taki aksjomat.