Aktywne Wpisy
Pokłóciłem się ze swoją dziewczyną i już nie wiem co zrobić.
Czy da się kobiecie wytłumaczyć jak rozsądnie zarządzać pieniędzmi? Wybuchła, że ja wymagam od niej, żeby oszczędzała za dużo, bo ona jest kobietą i ma potrzeby. Musimy kupić mieszkanie i mieć jak najwięcej na wkład, żeby nie płacić bankowi z-------o haraczu, a ona zaczęła staż jako lekarz, pensja 6 k i mówi, że tak ponad połowę z tego musi p-----------ć, bo jest
Czy da się kobiecie wytłumaczyć jak rozsądnie zarządzać pieniędzmi? Wybuchła, że ja wymagam od niej, żeby oszczędzała za dużo, bo ona jest kobietą i ma potrzeby. Musimy kupić mieszkanie i mieć jak najwięcej na wkład, żeby nie płacić bankowi z-------o haraczu, a ona zaczęła staż jako lekarz, pensja 6 k i mówi, że tak ponad połowę z tego musi p-----------ć, bo jest

arnoldinho71 +489
#nieruchomosci
Pytanie za 100 pkt. Z jakiej branży jest większość spółek tatusia posłanki kosmonautki?
Pytanie za 100 pkt. Z jakiej branży jest większość spółek tatusia posłanki kosmonautki?
źródło: image
Pobierz

Przydatny i wygodny w użytkowaniu bot, który ułatwi Ci codzienne tłumaczenie zdań i wyrazów na każdy język.
Dodatkowo zawiera takie bajery jak skracanie linków, zapisywanie linków, wyswietlanie zapisanych linków i ich usuwanie,
tworzenie memos, wyswietlanie i usuwanie.
A to wszystko zrobiłem OpenSource! Możecie pobierać, modifikować kod do woli ile chcecie.
Kod źródłowy można pobrać z mojego gita: http://git.itunix.eu/git/BitBot.git. (Codziennie aktualizowany, aż szkończą się pomysły :])
Niestety nie udostępiam funkcji tłumaczenia, ponieważ jest to dość skomplikowana funkcja na płatnym API.
Numer GG: 44215374
XMPP: bot@itunix.eu
źródło: comment_d1p8PWtGOkGNUxVeILsUGlB0Qtmuh4qW.jpg
Pobierzźródło: comment_80Ii9LjcaJ8nJ0z0IBwuqUXL7HFAdXnJ.jpg
Pobierz@Vealheim:
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora