Aktywne Wpisy
JanRouterTrzeci +18
Jak tam paljaki? Rachunki popłacone? Kredycik ciśnie? A trzeba było po prostu zostać oligarchą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#ukraina
#ukraina
Salido +116
Minął 17. (z 70) dzień wakacji.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 7 wypadków śmiertelnych w których zginęło 8 osób.
80 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
84 ofiary śmiertelne w wypadkach drogowych od początku wakacji.
9 osób zmarło w ciągu 30 dni od zdarzenia drogowego w którym uczestniczyły.
Czyli w trakcie wakacji w 89 wypadkach zginęły w sumie 93 osoby.
W poprzednim roku statystyki po 17. dniu wakacji wyglądały
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 7 wypadków śmiertelnych w których zginęło 8 osób.
80 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
84 ofiary śmiertelne w wypadkach drogowych od początku wakacji.
9 osób zmarło w ciągu 30 dni od zdarzenia drogowego w którym uczestniczyły.
Czyli w trakcie wakacji w 89 wypadkach zginęły w sumie 93 osoby.
W poprzednim roku statystyki po 17. dniu wakacji wyglądały
Potrzebuję 45 do zabudowy. Bosh albo Electrolux.
Mile widziana szuflada na sztućce, dobre suszenie.
1500-1800zł, im oszczędniejsza (woda/prąd), tym lepiej—> a ja kompletnie nie umiem rozpoznać po parametrach czy to już oszczędna zmywarka czy jeszcze nie.
(╯︵╰,)
Pomóżcie Mirabelce.
#zmywarka #agd #kuchnia #zakupy #pomocy
W domu mam boscha od x lat i powoli zaczyna szwankować domykanie, ale przez te powiedzmy 8 lat nawet się nie zająknął będąc dość często wyładowany po brzegi.
W mieszkaniu mam electroluxa od pół roku i działa, ale na jakiekolwiek opinie przyjdzie czas jak się zepsuje ( ͡° ͜ʖ
W domu mam boscha od x lat i powoli zaczyna szwankować domykanie, ale przez te powiedzmy 8 lat nawet się nie zająknął będąc dość często wyładowany po brzegi.
W mieszkaniu mam electroluxa od pół roku i działa, ale na jakiekolwiek opinie przyjdzie czas jak się zepsuje ( ͡° ͜ʖ
@Emulsja: Ale ja potrzebuje 45, bo mam już na nią miejsce1 stara się popsuła i muszę ją wymienić. To wynajmowane mieszkanie btw.
@Emulsja: Właściciel płaci ( ͡° ͜ʖ ͡°) my szukamy
@Endorfinek: Hmmm, znalazłam bosha a+ za 1600, tylko nie do zabudowy ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@Simple-Man: Suszenie jest jednak dla mnie ważne. Dużo gotuję, a zmywarka jest dość mała (jak wspominałam- wymieniam zepsutą, więc ilość miejsca jest już niezmienialna)- dlatego często potrzebuję w ciągu dnia już szybko tych naczyń czy załadować drugą zmywarkę.
Kupisz mega eko super