Wpis z mikrobloga

@solo_living_yolo: Seks sponsorowany ma sens jak masz koło 60 lat, znajdziesz sobie młoda i ładna 20, która ci #!$%@? pęto z uśmiechem na twarzy, a ty jej później kupujesz jakieś fajne gadżety czy co tam chce ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ale taki układ będąc zdrowym facetem w sile wieku to cuckoldyzm w #!$%@?
  • Odpowiedz
@solo_living_yolo: Niekoniecznie są milionerzy co płaca takim modelkom, których byś nigdy nie mial bez kasy.Atrakcyjna kobieta ma do wyboru setki facetów przystojnych bez kasy lub przystojnych z kasa także tego;)
  • Odpowiedz
@solo_living_yolo: Ja mogę mieć za darmo tylko gorszy sort a te najbardziej atrakcyjne tylko za kase i mam tez takie co są w związku.Wystarczy zobaczyć te najlepsze influncerki one tylko kasą żyją.
  • Odpowiedz
@Onaaa20: alfa płaci kobiecie emocjami a beta kasa , to oznacza powiedzenie alfa szmaci beta płaci , jak musisz płacić lasce jesteś dla niej bankomatem , nie ważne czy jednorazowo czy w abonamencie . Bo dla laski dawanie dupy za kasę to zawsze usługa.
  • Odpowiedz
kod@sololivingyolo: Ale nie każdy ma czas i chęci żeby pajacowac i to o czym piszesz to jest manipulacja emocjonalna tak żeby wzbudzić emocje u kobiety.Zanim Ty poderwiesz kobietę na „emocje „ ja w tym czasie będę miał 10 innych za kase tak to działa.

Ps.Dlatego mam takie małolatki o których inni mogliby tylko pomarzyć we śnie bo te najładniejsze mają wyjeabne w jakieś związki czy emocje.

Ostanio pokazałem koledze
  • Odpowiedz