Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
AlienFromWenus +14
Dlaczego faceci muszą być tacy agresywni, bez emocji, empatii i człowieczeństwa? Zero ludzkich odruchów, tylko maszyny, którym nadrzędnym celem jest zarabiać hajs, bo nie liczy się dla nich być, tylko mieć, i to nie dla siebie, ale by pokazać się innym, że jest lepszy. Pieprzony wyścig szczurów. Na co to komu? Rywalizacja w imię czego? Tylko coraz lepszy telewizor, samochód, zamiast skupić się na budowaniu szczęścia na rzeczach niematerialnych.
Trudno dziś przez
Trudno dziś przez
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#sanah #muzyka #p0lka
Brak talentu w przypadku Sanah to jest typowa polaczkowatość, hejt bez żadnego pokrycia w faktach. Dziewczyna jest wykształcona muzycznie, śpiewa i gra na instrumentach, a do tego pisze muzykę i teksty, co jest najlepszym dowodem, że talent posiada. 99% ludzi na świecie nie potrafi żadnej z tych czynności.
Cały czas mylicie, krytycy od siedmiu boleści, prywatny gust i fakty. Fakty
@jamtojest2: A to akurat tutaj plusem nie jest.
@jamtojest2: rany boskie sranah obrażają... weź się w garść płaczku, to tylko przeciętna pop śpiewaczka z kraju gdzie nie ma gustu, a nie kolejna Whitney Houston
@radonix: kilka milionów Julek nie może się mylić czaje ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak pierwszy raz słuchałem tego utworu, to myślałem, że to przeróbka. Pośmiałem się i zacząłem szukać oryginału. Jakież było moje zdziwienie, że to jest oryginał xD
@jamtojest2: 99% ludzi nie umie pisać takich tekstów jak sanah? oczywiście, że się zgadzam, moim zdaniem to nawet te 99% zrobi to lepiej bo nie będzie pisać o alko i oskarkach
@jamtojest2: Okej, Sanah ex aequo z Michael Jacksonem na podium. Absolutny top topów historii.
A te cytaty czego mają dowodzić? I co jest z nimi nie tak?
A może chcesz porównywać do Jacksona? To tutaj mam coś głębszego:
The way you make me feel
You really turn me on
Zaraz się zrobiło ambitniej.
@jamtojest2: rymy częstochowskie przedszkolaka
@Agatk: xD
Dla ciebie te rymy, teksty itd sa w porzsdku sensowne wysokie i zasadne. Mi to troche przypomina, tworzenie piosenek dla dzieci, zeby ladnie sie rymowalo latwo mozna