Aktywne Wpisy
masur1 +315
Eh, w poprzedniej pracy byłem 3,5 roku, zwodzili mnie z podwyżkami i awansami. Bardzo lubiłem tamtą pracę, ale finalnie każdy pracuje aby zarabiać, a nie dla atmosfery.
W międzyczasie odezwała się rekruterka, od niechcenia przeszedłem 3 etapy rekrutacji, dostałem list intencyjny na maila, jednak nadal czekałem na rozmowę roczną w maju, liczyłem, że w końcu zgodnie z obietnicami dostanę awans. Nic bardziej mylnego. 3 miesiące wypowiedzenia ciągnęły się jak flaki z olejem,
W międzyczasie odezwała się rekruterka, od niechcenia przeszedłem 3 etapy rekrutacji, dostałem list intencyjny na maila, jednak nadal czekałem na rozmowę roczną w maju, liczyłem, że w końcu zgodnie z obietnicami dostanę awans. Nic bardziej mylnego. 3 miesiące wypowiedzenia ciągnęły się jak flaki z olejem,
NicolasLatifi +1336
A na poważnie. Jakby wywalić koperek to bym żarł.
@clas: ciebie wywalić ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#bojowkakoperkunaziemniakach
@clas: ciebie wywalić ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#bojowkakoperkunaziemniakach
@Trauma_Teddy: Jak się nie znasz to „usuń konto” :)
A teraz cicho. Daj mu zjeść schabowego bez kłótni rodzinnej. Bo wszystkie schabowe to jedna rodzona! Czy z koperkiem czy do wyrzucenia :)
Ale mi zrobiłeś smaka na taki klasyczny obiadek (づ•﹏•)づ
@Trauma_Teddy nie ma się co kłócić są i tacy, co koperku nie lubią. Ja na ziemniakach uwielbiam i uważam że jest to integralna część tego dania, bez której by brakowało pełni smaku.
@zasadzka01: Nie męczyłeś w mleku? Szkoda!
Ale to oznacza ze i ja chyba zaraz namoczę żeby jutro były!
@zasadzka01: I słusznie!! Są delikatniejsze i fajniejsze. Już nie pamietam kiedy ostatni raz jadłem nie marynowane.
Często robie też „stripsy schabowe”. Czyli w paski, w panierkę i jako dodatek do dania głównego służą.
Jakie moczenie w mleku? Jakie delikatniejsze? Proszę o więcej szczegółów
Jakie moczenie w mleku? Jakie delikatniejsze? Proszę o więcej szczegółów
@smieszekzagranico: Znaczy po pierwsze. Nie przeszkadzasz.
Po drugie. Jeśli nie jadłeś schabowego moczowego przez noc w mleku i cebuli to nigdy nie jadłeś świniaka doprowadzonego do stanu dobrego jedzenia.
Po trzecie. Jeśli nie masz Google żeby to sprawdzić to spisze z odpowiedzią.
Dzięki!
Rozumiem rodzynki w serniku albo masło na kromce z nutellą, ale poważnie są ludzie, którzy kwestionują słuszność posypywania ziemniaczków koperkiem? Co za świat, nie do życia
Dzięki!
@smieszekzagranico: Moim zdaniem żadne pro.
Jak wpiszesz w google „chabrowy w mleku” albo „po co moczyć schabowego” to dostaniesz (niestety) masę wyników które mówią że
@Spicaone: Mogę polajkowac Twój. Ja nie mam uczuć. No, poza głodem :)