Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
Siema,
Kończy się powoli montowanie światłowodu napowietrznego przy mojej posesji i mam pytanie do posiadaczy #swiatlowody. Zainteresowany jestem ofertą #inea światłowodu symetrycznego 1Gb, czy posiadacze takowego internetu mogliby podzielić się wrażeniami z użytkowania? Do tego bardzo enigmatycznie opisali opłaty i gwarantowaną prędkość łącza, jak jest z tym u was?

Duże nadzieje wiąże też z usługami streamingowymi gier #gamepass #geforcenow #stadia. Czy przy bardzo niskim pingu światłowodu, opóźnienia w sterowaniu są na nieodczuwalnym poziomie? Czy prędkość pobierania/wysyłania ma waszym zdaniem duże znaczenie?
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
Może być dowolna firma ale INEA ma symetryka 1Gb chyba w najniższej cenie. Znalazł ktoś lepszą ofertę?
  • Odpowiedz
  • 0
@MaddoxX1911: To nie tak że mi montują. Chodzi mi o światłowód ze środków unijnych, administratorem jest fiberhost, a internet montują Ci jaki chcesz (zależy od dostępnych operatorów na danym terenie) np Orange, UPC itd. Inea ma dość interesującą ofertę i chciałem wiedzieć czy nie ma jakichś haczyków
  • Odpowiedz