Aktywne Wpisy
#lata90 porozmawiajmy o zachowaniach, które odziedzieczyliśmy po dojrzewaniu w latach 90 i latach 00?
a) do dziś, gdy zostawiam gdzieś samochód, to staram się nie trzymać jakichś wartościowych rzeczy na widoku (ja to czasem się zapomnę, ale ojciec non-stop mi o tym przypomina). radia juz nie wyjmuję... :D
b) np. jak jadę na mecz mojej druzyny piłkarskiej, to przebieram się przed i po meczu.
c)
a) do dziś, gdy zostawiam gdzieś samochód, to staram się nie trzymać jakichś wartościowych rzeczy na widoku (ja to czasem się zapomnę, ale ojciec non-stop mi o tym przypomina). radia juz nie wyjmuję... :D
b) np. jak jadę na mecz mojej druzyny piłkarskiej, to przebieram się przed i po meczu.
c)
Akuzativ94 +151
Polecacie iphony?
Dlaczego i vice versa?
za:
- nigdy się nie zaciął
- bateria trzyma całkiem spoczko
- mając gówno etui + folia za 100+ PLN z mediacośtam po 4 latach wygląda jak nowy ani ryski na nim nie ma a spadł mi nie jednokrotnie.
- główny cel dla którego go zmieniłem z
@Rudinji: iphone tylko cudzą twarzą ( ͡° ͜ʖ ͡°) https://www.ladbible.com/news/weird-technology-woman-shocked-to-discover-her-co-workers-face-can-unlock-her-iphone-20171215
Zawsze uzywalam adroida ale mysle ze moze czas na zmiany, nie lubie samsungow i innych gowien, bylam wierna uzytkowniczka huaweia dopoki nie stracilo googli i tak sie zastanawiam co teraz
Ogolnie tel uzytkowuje do komunikowania sie, moze jakichs gierek, zdjec, appek i malo znaczacych #!$%@?
Mysle ze gdyby wpadl iphone miejsce na maka tez by sie znalazlo
Komentarz usunięty przez autora
@Januszka: ludzie podniecają się, że być może wyskoczy Ci okienko ze cie szpiegują jak jestes politykiem i cie szpiegują xd albo ze wyskoczy ci okienko, ze apka sprawdza schowek
ale zapominają o akcjach w stylu zablokowanie telefonu jednym sms xD na kazdy telefon są exploity i zadnego bym nie nazwal najbezpieczniejszym
Jak koledzy powyżej, zależy czego potrzebujesz. Mi przesiadka z androida sidła. Wcześniej co chwile musiałem resetować telefon przy intensywnym użytkowaniu(
Jaki model polecacie w przystepnej cenie?
EDIT: Lepiej kup w sieciówce. Ojcu kupiłem jakiegoś z Allegro bo chciał stary model a takich już w sprzedaży nie ma. Klasa niby A+ kondycja baterii 100% a wyszło że c**a ma a nie
Mówię ze swojej perspektywy - ja telefon wykorzystuję na 200%, 12gb ramu powoli robi się za mało. Oprócz social media to wykorzystuje do zdalnego pulpitu, diagnozy sieci, tworzenia map sieci Wi-Fi, telefonu (dual-sim), telefonu centralowego (Slican, brak aplikacji na iOS a na Android jest), nagrywania filmów, fotografii (amatorskiej, ze statywem, dużo wymagam od aparatu), udostępniania danych w