Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
Ech w głowie mi leci soundtrack z jakiejś retro gry, prawdopodobnie z pierwszego gameboy'a, ewentualnie z GBA
I nie wiem co to za gra była...
Wpisałem w Google Ty ty tyry ty ty ty tytytutututu ta ta tata tara ta ta ta ta tara ta ta tata tara.... Ale nie znalazł
Echhchchchchchchchchchchchhchc

A tak na poważnie, jest jakieś miejsce w necie, gdzie da się nie wiem, zanucić soundtrack i ktoś mi da odpowiedź skąd to? XD
#zalesie #gorzkiezale #feels #gry #retrogaming #soundtrack
;(
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@Krs90: nope, pokemony znam na pamięć. Myślałem że to z Pokemon TCG, ale kurde, mi się wydaje że to jakaś platformówka, tylko nie pamiętam, co to mogło być XD
  • Odpowiedz
na poważnie, jest jakieś miejsce w necie, gdzie da się nie wiem, zanucić soundtrack i ktoś mi da odpowiedź skąd to?

@Shatter: spróbuj midomi/soundhound. Albo jak ktoś mówił wcześniej, możesz zanucić i wrzucić tutaj. Ja sam od groma grałem za gówniarza, może akurat znam.
  • Odpowiedz
  • 2
@Krs90: @vulcanitu: @chrusto: @Dubarel: @evolved: @Beeercik: @Caleb88:

Przypomniałem sobie wczoraj pod prysznicem co to mogło być. Trudno było mi to skojarzyć, bo pamiętam, że nie do końca ogarniałem tę grę XD
To utwór, który jest na pierwszej planszy w 1:20 w Digimon Battle Spirit.
Kurde, w końcu XD już miesiąc mnie ta melodia napada
Shatter - @Krs90: @vulcanitu: @chrusto: @Dubarel: @evolved: @Beeercik: @Caleb88:

Prz...
  • Odpowiedz
@Shatter: W życiu bym się nie domyślił, pierwszy raz grę na oczy widzę ale i tak gratulację, wiem co to za ulga jak w końcu znajdziesz utwór który szukałeś od tygodni ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 1
@Krs90: już nie będzie mnie męczyć. Odsłuchałem łącznie pewnie z 10-12 godzin soundtracków, kompilacji utworów z gbc i gba, żeby to odnaleźć i nic nie było. Retro piosenki już mi się wyryły na mózgu od tego XD
  • Odpowiedz