Aktywne Wpisy

Wrrronika +57
Mieszkam w wynajmowanym mieszkaniu w czesci piwnicznej
Przez jakies 2 miesiace mialam szczury
Teraz mam ptsd
Nie dzialaly zywolapki [miesiac probowalam. Wlacznie tez z tym by chowac jedzenie i nigdy nie trzymac smieci w domu, by po prostu wyniosly sie z braku zywnosci], nie dzialaly pulapki
Przez jakies 2 miesiace mialam szczury
Teraz mam ptsd
Nie dzialaly zywolapki [miesiac probowalam. Wlacznie tez z tym by chowac jedzenie i nigdy nie trzymac smieci w domu, by po prostu wyniosly sie z braku zywnosci], nie dzialaly pulapki

Hugolina +2
#niebieskiepaski
Podoba mi się jeden kolega taki. Znamy się z kursu tańca, grywamy w planszówki. To jest dosyć specyficzny typ człowieka, raczej niezbyt umie w relacje z kobietami. Ale mi się podoba :3 Problem tylko że on mnie olewa tzn. trzyma mnie na dystans, mam wrażenie że męczy go gdy jesteśmy sam na sam (w sensie bywamy sam na sam bo dość często wracamy razem tramwajem przez pół miasta to
Podoba mi się jeden kolega taki. Znamy się z kursu tańca, grywamy w planszówki. To jest dosyć specyficzny typ człowieka, raczej niezbyt umie w relacje z kobietami. Ale mi się podoba :3 Problem tylko że on mnie olewa tzn. trzyma mnie na dystans, mam wrażenie że męczy go gdy jesteśmy sam na sam (w sensie bywamy sam na sam bo dość często wracamy razem tramwajem przez pół miasta to

U nas jednak możesz kupić nie tylko ekrany dedykowane poszczególnym RPG lub już wygrawerowane - oferujemy możliwość zamówienia całkowicie customowego ekranu, który nie tylko wpasuje się idealnie w prowadzoną przez Ciebie kampanię, ale również może zawierać elementy, które będą przypominać Ci o już minionych bitwach!
-> https://rgfk.pl/k/98/ekrany-mistrza-gry
#rgfk
#gry #rpg #grybezpradu #gryfabularne #dnd #warhammer
źródło: comment_1657988906ks0Z4nUUPW4JE0hmBsR4Pd.jpg
Pobierz@RGFK_PL: ociebaton, mocno nie ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Graliśmy dla ciekawej historii i dobrej zabawy, a to czasami wymagało do MG przymknięcia oka na krytyki, zwłaszcza, gdy gracz opisał dokładnie co robi i pociągnięcie tematu dalej było po prostu ciekawe... nawet, jeśli trzeba było improwizować. Zresztą, czasem lepiej było pozwolic na coś graczowi i ukarać go później ( ͡° ͜ʖ ͡
No ale nie czaję. Skoro liczą się konsekwencje to czemu od razu ich nie wyciągać? I skoro się nie liczą cyferki no to z czego te konsekwencje wyciągać. Bo chyba tylko z widzimisie MG. Wiesz to można po prostu ewentualnie udawać rzut monetą, po co właściwie tracić czas na