Wpis z mikrobloga

@MLGkunek trzeba to dobrze udokumentowac, zeby swiat widzial dokładnie jacy sa i co robia rosjanie. Ona bardzo cierpi, ale moze dzieki pokazaniu jej cierpienia uda sie uratowac potencjalne kolejne ofiary barbarzynstwa ruskich
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@MLGkunek: od takiego drążenia tematu po WTC, ludzie mieli potem wtórną traumę. Takie głosy pojawiały się też na początku wojny, że osoba poszkodowana nie może być ciągnięta za język przez nie specjalistę, bo to może jej zaszkodzic
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Grooveer: Kobieta ledwo co straciła dziecko ale szybko trzeba nagrać wywiad. Hieny dziennikarskie gardzę ale jeszcze bardziej gardzę rosjanami specjalnie z małej bo dla mnie to nie naród tylko bydło bo godzi się na taki terror sąsiedniego kraju. Ha tfuu ruskie ścierwo
  • Odpowiedz
  • 3
@bukem tak jak wspomnieli inni w komentarzach jest coś w tym dobrego. Inni ludzie z innych krajów zobaczą jaką tragedię przeżywają Ukraińcy i mogą zwiększyć swoją pomoc dla Ukraińców.
  • Odpowiedz
@Grooveer: Co za dziki kraj, matka traci dziecko a oni z wywieszonym jęzorem lecą nagrywać jej cierpienie póki jest świeże byle tylko dosrać ruskim których wszyscy i tak już dawno nienawidzą i to potęgowanie jej cierpienia jest totalnie zbędne. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@Grooveer: dziwi mnie że ludzie po utracie rodzin się nie mszczą. Moskwa powinna płonąć, a o niczym takim nie słychać.
Przecież taki ukrainiec może dostać się do rosji jadac na około przez inne kraje, a biorąc pod uwagę że mają 60 932 km granic to nie ma szans żeby tego upilnowali.
  • Odpowiedz
@Grooveer: Wiem że szpital pewnie zrobiony z czego się da ale wzory na tej pościeli są wyjątkowo nietrafione. Myślałem że dziewczyna ma silny krwotok a to tylko wzorek, w drugą stronę pewnie mogło by być podobnie
  • Odpowiedz