Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 102
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1294
To czego naprawdę nie rozumiem, to co złego było w poprzednich zasadach? Można było wejść z psem, ale musiał być na rękach. Przecież to dobry kompromis- wszyscy względnie zadowoleni. Teraz nie mogę wyrzucić z głowy, że każdy produkt z dolnych półek mógł być kiedyś obsikany. ()
  • Odpowiedz
@sudiczka: Powiedziałaś pani żeby przyszła i starła? Ciekawe swoją drogą czy używają jakichś środków neutralizujących zapach moczu żeby inne pieski nie zrobiły sobie z tego miejsca regału do sikania.
KRCZVSK - @sudiczka: Powiedziałaś pani żeby przyszła i starła? Ciekawe swoją drogą cz...

źródło: 481117_co

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 24
@D00D00: Naprawdę o to sapali? Nie rozumiem… (°°

@KRCZVSK Jasne, że powiedziałam. Ale przyznam, że było mi głupio, bo musiałam to zrobić przy tej kobiecie, której pies nasikał. Serio, niepotrzebne mi takie emocje przy głupich zakupach. A co do środków neutralizujących to rzeczywiście ciekawe… Chociaż wolałabym wiedzieć czy dezynfekują to porządnie.
  • Odpowiedz
@sudiczka: to jest absurd i mówię to jako 'psiarz'. Totalne obrzydlistwo i brak poszanowania dla innych. Ale doceniam chęć szukania kompromisu, to rzadkośc na tym portalu.

Tutaj jest albo żeby pieski sikały bezpośrednio na produkty spożywcze a właściciele mieli obniżkę cen 100% za bycie psiamą i psiatą; albo żeby calkowicie wyeliminować gatunek psa domowego z planety ziemia i kontrolnie wszystkich posiadaczy psów zabić, tak na wszelki wypadek.

Prawda jest taka
  • Odpowiedz
  • 56
@KRCZVSK: O takich emocjach, że byłam z dzieckiem, które jest dokładnie w wieku, że uczy się relacji międzyludzkich, a baba wyglądała na pyskatą. Miałam obawę, że w momencie jak zwrócę ekspedientce uwagę, że jej pies zasikał regał, zacznie się awanturować. Nie są mi potrzebne takie sytuacje podczas zakupów, chce wejść, kupić i wyjść. Oczywiście, że zycie się składa również z takich sytuacji i nie ma co dzieci trzymać pod kloszem,
  • Odpowiedz
@sudiczka: siedzę z kumplem w sobotę w znanej, uważanej za lepsiejszą bolesławieckiej restauracji i szamam burgery - wychodzi zza ściany babeczka z psem, ludzi całkiem już powaliło z tymi kundlami. Ciekawe czy przy stole siedział i z talerza żarł. Tfu
  • Odpowiedz