Wpis z mikrobloga

Polacy to chyba jednak w pełni zasługują na to co robi z nimi pis.

Weźmy na tapetę poniższy wpis:
https://www.wykop.pl/wpis/66671927/co-wrzucili-xdd-sport-pilkanozna-reprezentacja-lew/

Ogólnie OP robi reklamę i przedstawia TVPIS w pozytywnym świetle, bo heheszki
Nawet nie otagował tego #tvpis lub #tvpiscodzienny

Komentujący @LMLOGID słusznie zauważył, że OP tylko ociepla wizerunek reżimowej stacji.
To go ludzie w komentarzach zjedli, że wszędzie politykę wciska, że życia nie ma, że dzban, że piwniczak, że tak nie wolno i tak dalej i tak dalej.

Taaaaa
Pis wchodzi buciorami w każdą przestrzeń naszego życia, ale my nie możemy krytykować pisu na każdym kroku, bo zostaniemy nazwani dzbanami. Najlepiej chyba według sub-opów od najwyżej plusowanych komentzarzy, to gdy chcemy mówić o pisie to trzeba to zapowiedzieć ten fakt tydzień wcześniej, bo oni nie lubią jak pis krytykuje się zawsze i wszędzie. Pis można k=krytykować tylko w wybranych miejscach i w wybranych wątkach.

I potem się dziwić, że Kaczor robi z nami co chce, skoro same wykopki, rzekomi anty-pisowcy forsują tezę, że za dużo krytyki pisu to nie zdrowo.

Ja osobiście nie uważam, że nawet podczas wizyty u lekarza, gdy podczas badania lekarz powiedziałby ni z tego z z owego **** * ************ to ja bym mu piątkę przybił. Bo skoro pis chce kontrolować każdą dziedzinę naszego życia, a po za tym każdą dziedzinę życia pociągnął w dół jeżeli chodzi o jakość, to ja nie widzę przeciwskazań, by rządzących również krytykować zawsze i wszędzie - zarówno w sposób smieszkowy jak i bardziej poważny.

BTW.
Zauważyłem, że jaranie się piłką nożną zwiększa szanse na bycie pro-pisowcem o 300%. Tak, krytyka typa co krytykuje pis, to wyraz bycia propisowcem.

#bekazprawakow #bekazpisu #neuropa #bekazpilkinoznej
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@PrzeKomentator Wsm zauważyłem to już wcześniej, właśnie na piłkarskich tagach, co najmniej kilku takich okazało się być PiSowcami lub Konfiarzami, ja akurat sam jestem kibicem piłkarskim, lecz równlolegle nie wyobrażam sobie popierać takich szkodliwych partii, jak tamte wykopki, warto być przyzwoitym.
  • Odpowiedz
@PLTR2016: Witaj w klubie, pamiętam jak była ta afera co kibice nie mogli wnieść większych flag na stadion finału Pucharu Polski w Warszawie i ludzie atakowali Trzaskowskiego mimo że to była decyzji Straży Pożarnej podlegającej pod PiS, dobrze że znalazły się mirki co prostowały te bzdury i spotykało się to z większą aprobatą, czyli tak źle chyba jeszcze nie jest w tym świecie kibicowskim
  • Odpowiedz
ale my nie możemy krytykować pisu na każdym kroku, bo zostaniemy nazwani dzbanam

@PrzeKomentator: na chwilę obecną dzbanami, za moment prorosyjscy czyli można cały majątek zabrać, to nie jest śmieszne
  • Odpowiedz
@PrzeKomentator Dziękuję, że tak się za mną wstawiłeś. 20 lat mi zaraz stuknie w internecie i pierwszy raz się zdarza, żeby przy minilinczach ktoś się tak za mną pofatygował. Chciałem na priv do Ciebie napisać, ale masz zablokowany. No co ja mogę powiedzieć. Raczej jak to u większości w ostatnich 2 latach raczej coraz gorzej u mnie niż lepiej, mój interes dogorywa, p---------m się w nocy jak knułem jak wyjść obronną
  • Odpowiedz