Aktywne Wpisy
FlimboQuest +96
Laska się zdziwiła że podziękowałem jej za randkowanie po tym jak wyszło że seks traktuje jako potrzebę fizjologiczną i często ma pod ręką jakiegoś kochanka z którym się zadowalają (teoretycznie dopóki nie znajdą stałych partnerów).
Każdy może wieść takie życie jakie chce i ja też. Gdy miałem podobną możliwość seksu bez zobowiązań, to podziękowałem i takiej postawy wymagam od swojej partnerki.
#randkujzwykopem #zwiazki #seks
Każdy może wieść takie życie jakie chce i ja też. Gdy miałem podobną możliwość seksu bez zobowiązań, to podziękowałem i takiej postawy wymagam od swojej partnerki.
#randkujzwykopem #zwiazki #seks
essos +2
Czym są spowodowane te wasze depresje?
To chyba nigdy nie przychodzi samo z siebie, tylko musi być konkretny powód
#depresja #psychologia #psychiatria #pytanie #kiciochpyta #rozowepaski #niebieskiepaski
To chyba nigdy nie przychodzi samo z siebie, tylko musi być konkretny powód
#depresja #psychologia #psychiatria #pytanie #kiciochpyta #rozowepaski #niebieskiepaski
Z dniem dzisiejszym dołączyłem do szacownego grona posiadaczy #gravel
Po kilku dniach oczekiwania w końcu jest - Romet Boreas 2 wersja 2021.
Miał być Aspre, ale od daaaawna nie było mojego rozmiaru, a przy takich obniżkach na zeszłoroczną kolekcję jak są teraz i ratach 0% żal było nie skorzystać i kupiłem wyższy model.
Krążyły pogłoski, że Romet ostatnio zmienia nieco niektóre elementy w końcowych rowerach względem katalogu - ze względu na niedobory komponentów. No i w moim w zasadzie wszystko jest jak w katalogu, ale dostałem jednak inne opony - zamiast Michelin Power Gravel 700×40C wrzucili SCHWALBE G-One Allround 700x35C. W wyniku węższych na start opon rower na asfalcie idzie jak przecinak ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ciekawe tylko jak te oponki sprawdzą się na polnych drogach i lekkim szutrze, no ale to testy przede mną jeszcze.
Jaram się jak dziecko (。◕‿‿◕。)
#rower #romet #rometwykopclub
@bordoprzekletywzielonkezaklety: nope, absolutnie nie przespałem - nie było mojego rozmiaru, a z Boreasa był.
Kilometrów (ʘ‿ʘ)
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Miejsca styku z pancerzami okleiłem naklejkami już wczoraj - Romet dodaje je gratis do roweru.