Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mistejk: O rzeczywiście, drugi gagatek, dzięki, zanotuję. Ale przynajmniej ma trend w miarę wzrostowy a Skarbiec leci jak kamień w dół jakby tam jakieś smrody siedziały których nie zauważyłem...
  • Odpowiedz
@Thrandir: 'wierzy że nie przejedzą tego hajsu zdaje się to być niemalże free money hack'
To nie jest tak, że firma wypłaci wszystkim hajs z konta i się zamknie, tylko właśnie będzie dalej funkcjonować, a jak sektor jest lipny to dzięki temu hajsowi nie upadną szybko, ale będą restrukturyzacje/zmiany, a hajs będzie się palił.

Ale jeśli wierzysz że spółka będzie miała się dobrze i do tego wypłaca jakieś dywidendy no
  • Odpowiedz
@DubKidz: Nie no czaję, tego ryzyka jestem zupełnie świadom, po prostu mam wrażenie że to i tak dużo lepsze risk:reward niż wiele innych okazji dlatego pytam czy ktoś inny coś widzi. Dzięki!

Zresztą trend rzeczywiście działa na niekorzyść bo mimo tego, że rok do roku wykazują zysk to ostatni kwartał to strata i ogólnie nastroje w sektorze finansowym takie że pewnie horyzont nie jest jakiś różowy.
  • Odpowiedz