Aktywne Wpisy
kkaq +1
LuckyLuciano +4
#famemma to jest realne, ze ksiazulo dostaje oferty 1,5-2 mln za walke? A jesli jest to czy to normalne ze odrzuca? Jest az tak pewny siebie. Internet sie tak szybko obraca, ze chwila moment i hype na niego minie, a wtedy juz nikt takiej kasy nie polozy. Tylko nie piszcie bzdur, ze ma zasady i nie kazdy robi wszystko dla pieniedzy xD
Dawno mnie nie było. Dziś legancko, ale nie inaczej było przez ostatnie 2 miesiące... Chyba przejąłem pociągi na tej linii po jednym z emerytów, który opuścił już nasze mury. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Trochę się przez ten czas wydarzyło, ale kompletnie pochłonęły mnie sprawy krwiodawstwa od zimy zeszłego roku. Czas powoli wracać na stare śmieci i dawać znać kiedy i gdzie możemy się spotkać na pociongach.
A dziś:
48071 PIRAT
04:16 Poznań Główny - Kołobrzeg 08:06
opóźniony przez wymianę lok i inne po stronie IC_
84102 SZYNDZIELNIA
10:57 Białogard - Poznań Główny 14:24
#atencyjnymaszynista #kolej #pracbaza #100twarzykolejarzy #pkp #intercity
@Frasad: całe szczęście jeszcze tego nie obsługujemy xD
Jakiejś turystce ciemnoskórej wpadł telefon pod pociąg jak wsiadała. W telefonie oczywiście miała wszystko- bilety, kartę itp. No i to jedyne jej źródło kontaktu z rodziną. Pomogłam jej dogadać się z konduktorem, a
@venomik: też przeklikałem, mój nie miał być opóżniony, jak pisałem, rozpoczyanł trasę i
@Pociongowy: Kiedyś przy okazji. Książka sprzed ponad 100 lat, autor nie zyje od ponad 70, więc pewnie wszystko w domenie publicznej to można sobie na legalu odświeżyć :)
Tamten gość ma rację, wlasciwie każdy pociąg jest potężnie opóźniony,
Nie zaznaczyłeś w żadnym miejscu że chodziło o pociągi którymi Ty jechałeś, a uogólniłeś temat.
W żadnym miejscu nie odniosłem się do braku zasadności twojej reklamacji oraz tego że nie została ona rozpatrzona pozytywnie, więc tutaj nie czepiaj się nawet, a to że w twoich okolicach jeżdżą stare kible potwierdziłem koleżance innym komentarzu I absolutnie
Naprawdę brakuje wagonów przedzialowych? Jechałem z Tarnowa do Szczecina i miałem miejscówkę na przedzialowy a podstawiono bezprzedzialowe bez miejscówek. W takiej sytuacji były osoby z trzech wagonów.
@balbezaur: ciężko odnieść się do sprawy braku wagonów przedziałowych i bezprzedziałowych ponieważ wagonów brakuje w ogóle. Jeśli w twoim składzie którym jechałeś ostatnio doszło do takiej sytuacji to po prostu jest jakaś sytuacja awaryjna która wymagała szybkiejb reakcji i skorzystano z rezerwy taborowej którą akurat były wagony bezprzedziałowe. Są
Komentarz usunięty przez moderatora