Wpis z mikrobloga

#dogecoin jezusmaria wykopałem swoje pierwsze 1.53576066 pieseła. Po czym poznać czy to wykopałem czy dostałem z tych darmowych stron :S? ZARAZ KUPIĘ SOBIE PIECZRKĘ DO PIZZY
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Mruvek: możesz po krótce opowiedzieć historię, jak wszedłeś na tą drogę, co Cięskłoniło do wykopania i jakie trudności Cię nie ominęły?
  • Odpowiedz
@zonbat wizja góry dolarów skłoniła mnie do tego pierwszego kroku. Przeczytałem poradnik, wykonałem odpowiednie polecenia, sprawdziłem emacsem przez sendmail czy były jakieś dziury, dodałem konfiguracje, stworzyłem swojego pierwszego kopacza. Już wtedy wiedziałem, że to co robię jest dobre - chcę zapewnić sobie spokojną starość sobie i swoim dzieciom. Oczywiście nie ominęły mnie trudności - a to trzeba było zmienić na cuda koparkę, a to inny skrypt uruchamiający, godzinę czekałem na synchro
  • Odpowiedz
@Mruvek: zgubiłem "stworzyć". jak jednego adresu używasz do odbierania dogecoinów z poola a drugiego z faucetów itp. to masz w portfelu na jaki adres przyszła transakcja i po tym je sobie odróżniasz :)
  • Odpowiedz