Aktywne Wpisy

odgrzybiacz +527

Tarec +225
#chwalesie #samochody #alfaromeo
Mirki, pijcie ze mno kompot! W końcu po latach katowania wysłużonej czerwonej strzały dorobiłem się swojego wymarzonego auta. Nadal zostaję przy czerwieni i to tyle z podobieństw, bo przeskok jest nie do opisania. Oby Lanos spisywał się nie gorzej niż Alfa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mirki, pijcie ze mno kompot! W końcu po latach katowania wysłużonej czerwonej strzały dorobiłem się swojego wymarzonego auta. Nadal zostaję przy czerwieni i to tyle z podobieństw, bo przeskok jest nie do opisania. Oby Lanos spisywał się nie gorzej niż Alfa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: 1000024351
Pobierz

Ja już wstałem i mam dla was informację, jest 07:02:03, Piątek, 08 lipca 2022. Imieniny: Edgara, Elżbiety, Eugeniusza. Słońce wstało dziś o 04:22. Korzystajmy bo dziś poświeci przez 16 godzin i 57 minut, w zenicie znajdzie się o 12:51 po czym zacznie opadać aż schowa się za horyzontem o 21:20. Ciemna noc zapadnie o 23:49, ale gwiazd można wypatrywać od 22:13.
źródło: comment_16572565269tVu32JXsC1QA3FYduPDbC.jpg
PobierzNiestety w tym tygodniu żaden z nowych stolarzy nie zadzwonił ( ͡° ʖ̯ ͡°) Także nie ma ani szafy ani poręczy (╯︵╰,)
Ale z drugiej strony mamy piątek, więc jakieś pozytywne wieści też są!
A tak na serio lipa straszna, już pół biedy te badania i leki, ale bez kawusi, jak to tak? (╥﹏╥) Jeszcze jakąś grupę inwalidzką ci dowalą i tyle będziesz miał z życia xD
@omi-omi: w sumie jakby mi dowalili jakąś grupę to przynajmniej bym zasiłek z zusu miał gwarantowany ( ͡° ͜ʖ ͡°)