Wpis z mikrobloga

via Aplikacja_do_tworzenia_SDK
  • 33
#contentnadzis #codziennaafrica #totoafrica #dziendobry

Ja już wstałem i mam dla was informację, jest 07:02:03, Piątek, 08 lipca 2022. Imieniny: Edgara, Elżbiety, Eugeniusza. Słońce wstało dziś o 04:22. Korzystajmy bo dziś poświeci przez 16 godzin i 57 minut, w zenicie znajdzie się o 12:51 po czym zacznie opadać aż schowa się za horyzontem o 21:20. Ciemna noc zapadnie o 23:49, ale gwiazd można wypatrywać od 22:13.
micke - #contentnadzis #codziennaafrica #totoafrica #dziendobry

Ja już wstałem i mam...
  • 31
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Aplikacja_do_tworzenia_SDK
  • 6
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 13
@micke: Dzięki, codziennie synowi z rana puszczam, od jakiś 3 miesięcy xD. A młody ma 7 miesięcy. ( ) miłego dnia, dużo uśmiechów, pieniędzy i mniej zmartwień!
  • Odpowiedz
  • 10
Hej kochani,
Niestety w tym tygodniu żaden z nowych stolarzy nie zadzwonił ( ͡° ʖ̯ ͡°) Także nie ma ani szafy ani poręczy (,)

Ale z drugiej strony mamy piątek, więc jakieś pozytywne wieści też są!
  • Odpowiedz
  • 11
@shitty_support: aaaa. Nie wpadłem na to. Jak młody się rodził mieliśmy lapka na sali porodowej i cały czas leciał dla małżonki jakiś chillin:)
  • Odpowiedz
@micke: w sumie to jak masz duże mieszkanie/dom to ci wystarczy się przejść do kuchni i z powrotem xD

A tak na serio lipa straszna, już pół biedy te badania i leki, ale bez kawusi, jak to tak? () Jeszcze jakąś grupę inwalidzką ci dowalą i tyle będziesz miał z życia xD
  • Odpowiedz
@shitty_support: Spoko, 3cia rocznica jak obiecałem sobie że zrobię listwy przypodłogowe mija w październiku tego roku, znam problem ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@omi-omi: w sumie jakby mi dowalili jakąś grupę to przynajmniej bym zasiłek z zusu miał gwarantowany ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 8
@micke: listwy kładłam z moim tatą, bo pan panelarz z Komfortu się obraził, że nie chcemy zrywać całej podłogi na piętrze i kupować nowych płyt osb żeby zmniejszyć mu OGROMNE nierówności rzędu całych 2mm. Więc tylko położył panele i zostawił wykończenie na 'świętego dygdy' ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@shitty_support: No jak to tak nie chcieliście zrywać całej podłogi! SKANDAL, a zerwać, a wylewki zrobic żeby było równo albo krzywo w drugą stronę? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Chamstwo poprostu też bym tupnął nużkom ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 8
@micke: wylewki na dole musieliśmy też równać, bo również się o całe 2mm nie zgadzały. Co prawda pan sprzedawca w sklepie mówił, że jak weźmiemy lepszy podkład to nierówności nie będą miały znaczenia, ale pan panelarz uświadomił nas, że to totalna BE-ZE-DURA i na podłodze gdzie jest mniej równo niż 1 milimetr nie da się położyć paneli ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz