Aktywne Wpisy
Korsir +98
Witam Yaneczku @zyjzpasji. Wiem, że to czytasz, bo sam pokazałem ci ten tag ;)
To, co znowu odwaliłeś, a przede wszystkim to jak znowu robisz z siebie manipulancie ofiarę (screeny) i biednego psa z podkulonym ogonem zmotywowało mnie do jednej rzeczy - rozliczenia.
Płakałeś wielokrotnie na LIVE o tym jak to ci leży nasza kłótnia na serduszku. Mówiłeś jaki to ty jesteś biedny i wbijają w ciebie szpileczki. Cały świat przeciwko Jankowi...
Co
To, co znowu odwaliłeś, a przede wszystkim to jak znowu robisz z siebie manipulancie ofiarę (screeny) i biednego psa z podkulonym ogonem zmotywowało mnie do jednej rzeczy - rozliczenia.
Płakałeś wielokrotnie na LIVE o tym jak to ci leży nasza kłótnia na serduszku. Mówiłeś jaki to ty jesteś biedny i wbijają w ciebie szpileczki. Cały świat przeciwko Jankowi...
Co
Anoncio2111 +248
Czy rybom wolno plusa?
@pampuszek: gdybym tyle mial ty bym na wykopie nei siedzial( ͡~ ͜ʖ ͡°)
@DrGreen_2: bylem na rozmowie dzisiaj w job center, w przyszla srode znowu mam przyjsc pokazac dochody moze cos dostane chociaz nie wiem( ͡° ͜ʖ ͡°)
@DrGreen_2: pokazywal mi tam cos ale ja tego nie rozumiem, 1250 bylo na ekranie, ja w ogole nie rozumiem jak to dziala, biora czynsz kalukuluja zarobki srednie, przekracza to moze mozliwosci poznawcze:P
kudea rozmowa jakos dziwnie wygladala i tam mu mowie ile zarabilem srednio etc wydatki, a on do mnie czemu nie pracujesz teraz nie ma pracy w zawodzie, a