Wpis z mikrobloga

Po Krakowie jeździ samochód z przyczepą-banerem informującym o tym że są promocje na mieszkania u jednego z deweloperów. Był też jakiś komunikat puszczany przez megafon ale nie usłyszałem bo akurat tramwaj przejeżdżał.
Ciekawe...nigdy nie widziałem takiej zachęty na betonowe złoto...

#nieruchomosci #krakow

• 9
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 22
Dupy zaczynają się palić. .

@kone: Zazdrosny spadkowiczu co to mieszka z rodzicami, przestań już zaklinać rzeczywistość
Po prostu ten deweloper wie że za chwilę będzie jeszcze drożej więc z dobrego serca robi promocję teraz, żeby więcej ludzi mogło sobie pozwolić na własny kurnik na prestiżowym osiedlu w #!$%@? Górnym 15km od Giebułtowa ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@kone: to ja też przeżyłem ostatnio szok, że w okolicach Warszawy pełno bannerów deweloperów. 3 lata temu i wcześniej było to niezauważalne.
  • Odpowiedz
@kone: faktem jest, ze wszyscy sa teraz w dupie - z tego co widze nawet na tanie mieszkania jest male zainteresowanie, a na takie powyzej 500k to praktycznie zadne. Wiec nie dziwi, ze deweloperzy szukaja nowych drog dotarcia do klienta - chyba do nich nie dociera, ze ludzie juz nie maja dostepu do "wirtualnych" pieniedzy, wiec nie maja za co kupowac ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz