Wpis z mikrobloga

Wszyscy na tagu narzekacie na #biedronka bo syf, bo palety leżą na środku drogi, bo #!$%@? itp a i tak robicie tam zakupy.

Czemu? Bo jesteście #!$%@? leniwi a że biedronka jest na każdym kroku to zwyczajnie tam chodzicie zamiast np kawałek dalej do #lidl i poczuć ta magiczna "jakosc"
Albo można iść na zakupy do #zabka i zapłacić 200% więcej niż w biedrze

Nie ważne jaki syf będzie w stonce i tak będziecie tam chodzić bo blisko i ceny w miarę, a syf w takim przypadku i brud nagle każdy Polaczek cebulaczek przeboleje ¯_(ツ)_/¯

#takaprawda #zakupy #zalesie #logikarozowychpaskow
Herato - Wszyscy na tagu narzekacie na #biedronka bo syf, bo palety leżą na środku dr...

źródło: comment_1656873079ftEL8dEQ2XpHOece7P2ydC.jpg

Pobierz
  • 22
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Herato: W Lidlu mi śmierdzi, bylem w kilku sklepach i jest to samo. Śmierdzi tanim chińskim plastikiem używanym do produkcji klapek czy innych butów jednorazowego użytku. Prawdopodobnie mają problem z wentylacją, albo na tym oszczędzają. No i ta ich marka pikok, sama chemia, byle tylko wystrzymalo do końca terminu. Raz, z ciekawości kupiłem jogurt tej para marki i połowę wywaliłem bo do jedzenia to on się nie nadawał.
@NaczelnyAgnostyk: moim ulubionym sklepem jest taki bez nieludzkiego chlewu, zastawionych wyjść ewakuacyjnych i taki bez smrodu zgnilizny i brudu, więc niestety chlewiona odpada na starcie. Plus "żarcie" z ich marek własnych smakuje jak pasza dla p0laka, brudno i niesmacznie, taki powinien być ich slogan.