Wpis z mikrobloga

Mam jakieś drobniaki w BTC, ale w gruncie rzeczy to nie jest ważne.

@kamil-wasniewski: jest ważne, bo jeśli kilku z nas ma powrzucane setki tysięcy zł w krypto a paru mirków ma nawet powyżej 1 mln zł, to jednak nie chcielibyśmy czytać postów kogoś kto ma drobniaki i #!$%@? od rzeczy.
@To_The_Moon: Dlaczego miałbym trzymać pieniądze w czymś do czego przyszłości mam obiekcje?
Nikt cię nie zmusza do czytania moich postów. Jeżeli wrzuciłeś pieniądze w Bitcoina, to chyba wiedziałeś w co pakujesz kapitał. Możliwe, że wiele osób uległo opiniom w internecie, ukazującym BTC nie do końca tym czym jest.
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@To_The_Moon: to co napisałeś brzmi strasznie #!$%@?. Tak jakbyś sam uważał btc za ponzi ale #!$%@? tam już sporo hajsu i #!$%@? cie jak ktoś tak o tym pisze, bo kto od ciebie odkupi ten gorący kartofel? Zwłaszcza, że @kamil-wasniewski: nie pisze jakiś głupot, tak jak jurek ogórek
@WhiskeyIHaze: raczej chodzi mi o to, że jeśli ktoś wrzuca więcej hajsu to raczej więcej się w to angażuje, podchodzi do tego inaczej niż jakiś krzykacz z kilkoma satoshi lub inny nocoiner.

To tak jakby słuchać rad biznesowych od kogoś kto nigdy nie miał żadnej firmy i nie zarobił większych pieniędzy.

Zresztą widać to na tagu, paradoksalnie ci co mają np 1000 zł w krypto i stracili 50% bardziej krzyczą na
o jednak nie chcielibyśmy czytać postów kogoś kto ma drobniaki i #!$%@? od rzeczy.

@To_The_Moon: tyle, że to jest forum z śmiesznymi obrazkami, szkalujące papieża i hostujące cp. tutaj się nie słucha rad biznesowych ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Tym bardziej nie rozumiem oburzenia na @kamil-wasniewski bo napisał w sumie ciekawe info, którego na tagu nie ma. A to, że dodał małe #heheszki nie oznacza, ze należy go
@To_The_Moon: Ciężko byłoby mi być stratnym, jak właściwie po dwóch latach zacząłem dopiero co robić kolejne zakupy na rynku kryptowalut.
Czy mnie to angażuje?
Trochę śledzę co się dzieje i robię to od dłuższego już czasu.
Poprostu nie wiążę moich nadzieji z Bitcoinem i uważam, że nie sprawdzi się do roli w której widzą go inni.
tutaj się nie słucha rad biznesowych

@WhiskeyIHaze: ani tez ludzi którzy mówią co i kogo mam słuchać ( ͡° ͜ʖ ͡°)

uważam, że nie sprawdzi się do roli w której widzą go inni.

@kamil-wasniewski: ja uważam, ze już się wielu rolach nie sprawdził, jako waluta, jako aktywo chroniące przed inflacją itd

Cały czas tylko mówię, że jeśli ktoś dużo gada o krypto a w nim nie
@To_The_Moon: Posiadam inne kryptowaluty w portfolio. Ja uważam wręcz odwrotnie. Nie interesuje mnie co kto ma w portfelu, a to co dana osoba ma do powiedzenia.

Gdybym się chwalił zdjęciami Lamborghini, to moje wypowiedzi byłyby bardziej wiarygodne? XD Tą socjotechnikę stosują najczęściej zwykli naciągacze.
Gdybym się chwalił zdjęciami Lamborghini, to moje wypowiedzi byłyby bardziej wiarygodne? XD

@kamil-wasniewski: Widzę, że kolega lubi wchodzić ze skrajności w skrajność. Albo jesteś milionerem i chwalisz się lambo naganiając ludzi, albo masz grosze albo nic i głosisz swoje przemówienia.

Nie ma nic pośrodku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@kamil-wasniewski:

W jaki sposób zweryfikujesz, że mówię prawdę?

masz rację, ale da się to wyczuć, tak jak wyżej napisałem, ci którzy mają w krypto więcej są spokojniejszy, dojrzalsi(?)

z kolei ci z małą ilością są bardzo chwiejni, emocjonalni, z jednej strony to plus bo widać przez to sentyment na rynku, a z drugiej strony wprowadza to spore zamieszanie jeśli chcemy się dowiedzieć czegoś wartościowego oraz dodatkowo rozkojarzy, człowiek wpada w emocje