Aktywne Wpisy
#przegryw mocno u mnie wlatuje ostatnio; szukam chłopa i każdy kto pisze to ameba; oczy jak pięć złotych jak się zapytam o jakieś książki. Niby człowiek wie że czytelnictwo w Polsce leży, ale jakoś w moim otoczeniu nie ma tego problemu. Potem się dziwicie, że trzeba za granicę jechać szukać oczytanych francuzów/brytyjczyków. Robicie to na własne życzenie i tyle.
#zwiazki #ksiazki #logikaniebieskichpaskow
#zwiazki #ksiazki #logikaniebieskichpaskow
Tywin_Lannister +268
Przypominam klasyczną zasadę: jeżeli wasza wybranka nie chwali się wami w mediach społecznościowych, a jest jedną z tych, które wstawiają dużo zdjęć - nie jesteście dla niej w tym związku istotni. Wiem, że to bardzo puste podejście, ale niestety tak to wygląda w dzisiejszych czasach.
Poczyniłem krótki, niegroźny, stalkerski rekonesans ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Anastazja wstawiła 34 publicznych zdjęć, na których jest ona lub jej chłopak, z którym
Poczyniłem krótki, niegroźny, stalkerski rekonesans ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Anastazja wstawiła 34 publicznych zdjęć, na których jest ona lub jej chłopak, z którym
Salvador kupił 80 BTC po cenie ~$19000.
Jak wiele niżej uda nam się zejść z ceną? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#bitcoin #kryptowaluty
Te wirtualne zyski mogą być wykorzystywane do budowy Bitcoinowego miasta.
Nie rozumiem dlaczego to innych tak interesuje.
@kamil-wasniewski: jest ważne, bo jeśli kilku z nas ma powrzucane setki tysięcy zł w krypto a paru mirków ma nawet powyżej 1 mln zł, to jednak nie chcielibyśmy czytać postów kogoś kto ma drobniaki i #!$%@? od rzeczy.
Nikt cię nie zmusza do czytania moich postów. Jeżeli wrzuciłeś pieniądze w Bitcoina, to chyba wiedziałeś w co pakujesz kapitał. Możliwe, że wiele osób uległo opiniom w internecie, ukazującym BTC nie do końca tym czym jest.
To tak jakby słuchać rad biznesowych od kogoś kto nigdy nie miał żadnej firmy i nie zarobił większych pieniędzy.
Zresztą widać to na tagu, paradoksalnie ci co mają np 1000 zł w krypto i stracili 50% bardziej krzyczą na
@To_The_Moon: tyle, że to jest forum z śmiesznymi obrazkami, szkalujące papieża i hostujące cp. tutaj się nie słucha rad biznesowych ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Tym bardziej nie rozumiem oburzenia na @kamil-wasniewski bo napisał w sumie ciekawe info, którego na tagu nie ma. A to, że dodał małe #heheszki nie oznacza, ze należy go
Czy mnie to angażuje?
Trochę śledzę co się dzieje i robię to od dłuższego już czasu.
Poprostu nie wiążę moich nadzieji z Bitcoinem i uważam, że nie sprawdzi się do roli w której widzą go inni.
@WhiskeyIHaze: ani tez ludzi którzy mówią co i kogo mam słuchać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@kamil-wasniewski: ja uważam, ze już się wielu rolach nie sprawdził, jako waluta, jako aktywo chroniące przed inflacją itd
Cały czas tylko mówię, że jeśli ktoś dużo gada o krypto a w nim nie
Gdybym się chwalił zdjęciami Lamborghini, to moje wypowiedzi byłyby bardziej wiarygodne? XD Tą socjotechnikę stosują najczęściej zwykli naciągacze.
@kamil-wasniewski: Widzę, że kolega lubi wchodzić ze skrajności w skrajność. Albo jesteś milionerem i chwalisz się lambo naganiając ludzi, albo masz grosze albo nic i głosisz swoje przemówienia.
Nie ma nic pośrodku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
W jaki sposób zweryfikujesz, że mówię prawdę?
Raczej nikt tu nie będzie ci udostępniać swoich prywatnych danych.
masz rację, ale da się to wyczuć, tak jak wyżej napisałem, ci którzy mają w krypto więcej są spokojniejszy, dojrzalsi(?)
z kolei ci z małą ilością są bardzo chwiejni, emocjonalni, z jednej strony to plus bo widać przez to sentyment na rynku, a z drugiej strony wprowadza to spore zamieszanie jeśli chcemy się dowiedzieć czegoś wartościowego oraz dodatkowo rozkojarzy, człowiek wpada w emocje