Wpis z mikrobloga

@Heero21 tak, chodzi o przyjezdnych. Nie jestem za zadnym bojkotem oczywiście, nie jestem też za wpuszczaniem tych, ktorzy zawsze robią chlew, ale idąc twoim tokiem myślenia powinni zamknąć sektor tez troglodytom z C. Czemu kibicy skry, bbt, stali rzeszów maja nie przyjechać za swoja drużyną? Zawsze jakieś epitety towarzyszyły atmosferze na trybunach i meczom piłkarskim, niestety ale tak jest.
@mordoczlowieku: czasy bojkotu ze strony kumatych wspominam bardzo dobrze, może było trochę żal tych zorganizowanych przyśpiewek, ale w końcu się pojawiły na sektorach piknikowych. Potem jednak kumaci tych śpiewających zaczęli atakować werbalnie i fizycznie, to taki spontaniczny doping znowu umarł. Pokazało to jednak, że doping się w końcu pojawi, nawet bez oddolnej organizacji.

Rozumiem oburzenie kibiców w przypadku takich akcji jak ostatni brak wyjazdu do Wrocławia czy eskapady Legii na Jagę,
@mordoczlowieku: karnet nie, ale będę jeździł na mecze i bilet w kasie kupował, podejrzewam, że bardziej na wyjazdy Tychy, Opole, Katowice, Chorzów, Bielsko, no bliskie to będą wyjazdy, najdalej to chyba Gdynia i Głogów
@mordoczlowieku do tej pory chodziłem na E15, teraz z racji przesunięcia sektora rodzinnego przerzucam się na e12. Co do bojkotu to leje na tych "kumatych" ciepłym moczem, z chodzenia na C wyleczyłem się jakoś w wieku 18 lat czyli prawie dekadę temu i średnio chciałbym mieć cokolwiek wspólnego z tamtym środowiskiem.