Aktywne Wpisy
Ludzi, którzy twierdzą, że samochód w mieście jest niepotrzebny i można bez niego prowadzić normalne życie powinno się pokazywać w cyrku pomiędzy gorylem a jego odchodami.
#motoryzacja #samochody
#motoryzacja #samochody
Lolenson1888 +525
Mówcie co chcecie, najlepszy polski komentator obecnie.
Nadąża za wydarzeniami na boisku, rzuca ciekawostkami. Płynny komentarz z nutką ironii.
Nalepką na ubikację jarają się tylko Mariusze
#mecz
Nadąża za wydarzeniami na boisku, rzuca ciekawostkami. Płynny komentarz z nutką ironii.
Nalepką na ubikację jarają się tylko Mariusze
#mecz
Przyjechałem na 2 tygodnie w odwiedziny do rodziców, a tu takie cuda wiszą xD Podobno są to plakaty od tego kato-oszołoma ( #katolicyzm ) co produkuje okna. 6 lat zagranicą i właśnie sobie przypomniałem jak bardzo gardzę katolstwem i 'polskim społecznictwiem' uzurpującym sobie wtrącanie do życia innych ludzi.
#childfree
#antynatalizm
Który z was wykupił np działkę w centrum i zrobił park albo cała kamienice?
Czy jak zawsze stekacie co inni robią, samemu robiąc nic?
@yhbgrobdoivbvwamsv: oprócz względów zaśniecania przestrzeni w przypadku jakichkolwiek billboardów to ja bym nazwała to już nękaniem ludzi tym „wolnym słowem”.
@yhbgrobdoivbvwamsv: oprócz względów zaśniecania przestrzeni w przypadku jakichkolwiek billboardów to ja bym nazwała to już nękaniem ludzi tym „wolnym słowem”.
@hellyea: Mmm, nie może być tak żeby każdy sobie pisał co chce bez zgody władzy, prawda?
Komentarz usunięty przez autora
Kiedyś się robiło 10 dziecków żeby chociaż że dwa przeżyły. Czasy się zmieniły teraz nie potrzebujemy płodzić jak króliki
Kredyt na 30 lat i praca na dwa etaty to nie są dobre warunki, a często z tym się wiąże posiadanie nawet tylko jednego dziecka
@dzwiedz3000: nie zaburzaly estetyki wg kogo?
@yhbgrobdoivbvwamsv: a ty co dobrego robisz dla świata i lokalnego otoczenia? Po twoim tonie jestem pewien, że nic.