Aktywne Wpisy

wiktor-wkpl +447
#mecz #pilkanozna #mundial #mundial2026 #sport
NIE PATRZ NA JPG PRZED PRZECZYTANIEM!
Do rozpoczęcia Mundialu pozostał równy tydzień. Z racji, że będzie to turniej bez Reprezentacji Polski dla wielu z nas te mistrzostwa delikatnie straciły urok pod względem kibicowskim. Sam nie bardzo wiem komu kibicować i pomyślałem, że wielu z Was ma podobny problem.
Tak więc spróbujmy sobie urozmaicić to piłkarskie święto.
NIE PATRZ NA JPG PRZED PRZECZYTANIEM!
Do rozpoczęcia Mundialu pozostał równy tydzień. Z racji, że będzie to turniej bez Reprezentacji Polski dla wielu z nas te mistrzostwa delikatnie straciły urok pod względem kibicowskim. Sam nie bardzo wiem komu kibicować i pomyślałem, że wielu z Was ma podobny problem.
Tak więc spróbujmy sobie urozmaicić to piłkarskie święto.
źródło: 7602
Pobierz
programista30k +38
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

@panpieprz: Znam, mam na dysku może ze dwa albumy, ale nigdy się w to nie zagłębiałam zbyt mocno. Masz coś jeszcze do polecenia w tych klimatach? ^^
Następnie http://www.jamendo.com/pl/artist/3769/kangaroo-musique - chyba najbardziej chwytliwy jest utwór Prehistorik Man. Kurde wszystkie moje 8-bitowe albumy mam na innym komputerze i dawno ich nie słuchałem. Ale powiem szczerze, że Binarpilotem mnie zabiłaś :) Nie myślałem, że ktoś tutaj może tego słuchać.
A historia zaczęła się jakiś czas temu od Crystal Castles, które wedle last.fm często jest tak (8bit) tagowane.