Aktywne Wpisy
fenixs +786
KingaM +38
POLSKIE WESELA TO KWINTESENCJA POLACTWA
1. Imprezy w pałacach, gdzie 98% uczestników niedawno miało tylko obesrane gacie, a teraz szlachta w #!$%@?, wesele w pałacu kurłaaaa.
2. Sam wygląd pałacy. Jakieś #!$%@? obrazy zagłoby na suficie (pic rel), na podłodze obsrane płytki z OBI, do tego #!$%@? krzesła obciągnięte jakąś #!$%@?ą, białą tkaniną, pseudo mosiężne żyrandole z żarówkami, które wyglądają jak świece.
3. Wynajmowanie samochodów marek premium albo klasyków żeby przyjechać od
1. Imprezy w pałacach, gdzie 98% uczestników niedawno miało tylko obesrane gacie, a teraz szlachta w #!$%@?, wesele w pałacu kurłaaaa.
2. Sam wygląd pałacy. Jakieś #!$%@? obrazy zagłoby na suficie (pic rel), na podłodze obsrane płytki z OBI, do tego #!$%@? krzesła obciągnięte jakąś #!$%@?ą, białą tkaniną, pseudo mosiężne żyrandole z żarówkami, które wyglądają jak świece.
3. Wynajmowanie samochodów marek premium albo klasyków żeby przyjechać od
#kryzys #protest #nwo #teoriespiskowe
Komentarz usunięty przez moderatora
@SzubiDubiDu: dlaczego kłamiesz?
https://www.bloomberg.com/news/articles/2022-06-28/dutch-farmers-bring-cows-to-parliament-to-protest-nitrogen-cuts
@SzubiDubiDu: w chińskich mediach jest sporo, przeglądam sobie czasem TikToka i nie wiedzieć czemu od paru dni z 10% pokazywanych mi filmów to nagrania z protestów holenderskich rolników ¯\_(ツ)_/¯
Czy to algorytm z jakiegoś powodu uznał że powinienem o tym wiedzieć czy to na rękę Komunistycznej Partii Chin nie wiem ale chciałem się podzielić tą ciekawostką.
Jest zatem
"OGROMNE" XDD
szkoda ze w polskich mediach nie ma o tym jak pis rucha was w dupe, dlaczego?
3 błędy w jednym słowie, brawo.
To skąd Ty wiesz i masz nawet fotę?
@SzubiDubiDu: nie ma takiego państwa
@SzubiDubiDu: xD
#analfabetyzm