Wpis z mikrobloga

Czytujecie blogi?
Ostatnio spotkałam dziewczynę z Francji co pisze bloga i tak sobie myślę, kobieto po co to robisz? Czy są na tym jeszcze na tym świecie ludzie co czytają blogi?
No ale chyba ktos się ostał skoro ona ciagle w tym siedzi
  • 45
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Paula_pi: może dla siebie to robi jako forma pamiętnika. Jak dostanie czasem jakis feedback to na plus tylko. Ja kiedyś pisałem ( blog tematyczny) i pomagało mi to nieco sledzic swoje postepy i zorganizowac sie.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 545
@Paula_pi: fora, czaty, gierki przeglądarkowe, blogi, kiedyś to wszystko tętniło życiem, dzisiaj praktycznie nie istnieje. Wszystko przeszlo na yt, instagramy, tiktok. Pomijając fakt, jak dzisiaj internet jest skomercjalizowany. Przecież te wszystkie portale wyglądają jak telezakupy Mango
  • Odpowiedz
@Paula_pi: prawda jest taka, że wszystko się kończy i zmienia i tyle. Autorzy blogów wypalają się i albo przechodzą na YT albo kończą zabawę.
  • Odpowiedz
@Paula_pi ja się zgodzę z przedmówcami bo faktycznie fb i jego grupy wybiły fora na dany temat. W programowaniu wiele ludzi lubi np pisać blog do CV lub lubią się dzielić nabytą wiedzą

Ostatnie i według mnie najgorsze to jest że powstaje dziennie tak dużo treści (większości przez boty) i google popsuło swoje wyszukiwania że ciężko znaleźć wartościowy blog
  • Odpowiedz