I będzie nerf Krana. Szkoda że podejście jest takie by mu rozwalić i tak już lekko kartoflane działo i sprawić że nie będzie jechał, zamiast po prostu dać mu weakspota pod działem i lekko zwiększyć na kilka pikseli na górze. Więc zamiast być groźnym czołgiem którego możesz skontrować celnym strzelaniem, będzie niegrywalnym kartoflem którym nooby będą siedzieć na górkach i robić 1500dmg na bitwe i ginąć. #wot
strzelić w momencie kiedy stoi na równi i po problemie
@toxicASF: Wow, ale genialna rada, normalnie typu "jak chcesz iść to ruszaj nogami". Też jesteś nieźle odklejony twierdząc, że ebola jest dobrze zbalansowana biorąc pod uwagę jej nieproporcjonalny rozkład zalet nad wadami. Ale uga buga ebola nie OP, bo dziesiątki z kosmicznymi penami +300 mogą ją na autocelowaniu przebić. Tylko szkoda, że już niższe tiery tak łatwo nie mają, bo
@romek898: no jak koleś mi daje argument że ebola się podnosi co mam mu odpisać? Zmieniaj flankę a najlepiej to z bitwy wyjdź? Rusz tym łbem trochę. Widać czytanie ze zrozumieniem nie jest twoją najmocniejszą stroną, bo wyraźnie napisałem ŻE EBOLA JEST MOCNA TYLKO NA 8 I 9 TIERACH. Tak ciężko doczytać? Co masz z zalet? Dosyć celne działo, dobry dpm i pancerz który jak dobrze podniesiesz to jest prawie
@romek898: zwiększenie to nie danie ogromnego garnka. Nie mówię o daniu garnka jak w E5. Danie 5-8 pikseli zamiast obecnie jednego pozwoli go jakoś skontrować i powalczyć. Jak się będzie ruszal i unikał strzału to będzie ok. Dodatkowo weakspot pod działem który się chowa, jak w emilu i będzie spoko, to weakspot który kara za głupotę odsłonienia go
I nie jest to psucie zalety bo mnóstwo czołgów jest zrobione pod
@Strzelec_wyborowej: Wszystkie 3 czolgi ktore wymieniles (279, chief , ebr) wymagaja myslenia, bez tego te czolgi nie osiagaja takich wynikow, czolg nie gra sam, ebola musisz sie odpowiednio ustawiac, ebrem zrobisz 1 blad i cie nie ma bo leopardy cie zjedza, a chief samograjem nie jest, widze ze placz o nerf krana potezny xD
#wot
@toxicASF: Wow, ale genialna rada, normalnie typu "jak chcesz iść to ruszaj nogami". Też jesteś nieźle odklejony twierdząc, że ebola jest dobrze zbalansowana biorąc pod uwagę jej nieproporcjonalny rozkład zalet nad wadami. Ale uga buga ebola nie OP, bo dziesiątki z kosmicznymi penami +300 mogą ją na autocelowaniu przebić. Tylko szkoda, że już niższe tiery tak łatwo nie mają, bo
Widać czytanie ze zrozumieniem nie jest twoją najmocniejszą stroną, bo wyraźnie napisałem ŻE EBOLA JEST MOCNA TYLKO NA 8 I 9 TIERACH. Tak ciężko doczytać? Co masz z zalet? Dosyć celne działo, dobry dpm i pancerz który jak dobrze podniesiesz to jest prawie
I nie jest to psucie zalety bo mnóstwo czołgów jest zrobione pod