Wpis z mikrobloga

@G47IX: szekle by się nie zgadzały w niantic jakby wrzucili coś sensownego do research breakthrough xD kiedyś legendy, dziś tygodniowa szansa na Lickitung "Jeśli Wam się poszczęści, możecie spotkać Shiny!" XDDDDD

Równie dobrze mogliby po prostu napluć w ryj
  • Odpowiedz
@papaj_21_37: ja w tej ich ślinie, którą we mnie pluli, to mogłem się praktycznie kąpać. A potem ludzie się dziwią, że jak gram, to na fejku, a ja po prostu tak samo pluję na Niantic
  • Odpowiedz
@papaj_21_37: gówniane nagrody za questy, nieustające lagi w PvP (robiłem PvP tylko wtedy, kiedy naprawdę musiałem), ciągłe problemy z Gotchą, chore ceny na niektóre eventy (tak, Mr. Rime, patrzę na ciebie), olewanie graczy (zwiększony interaction distance, ugięli się dopiero po kilkumiesięcznych naciskach), zżeranie passów (był bug, że jak padłeś podczas rajdu, a on się skończył, to wywalało z niego i pocałuj się gdzieś), raz nie dostałem poka od Giovanni'ego i
  • Odpowiedz
@papaj_21_37: Stojąc w miejscu incensy są bezużyteczne a chodząc pudłuje więc dla mnie it's over
O ilości trafionych excellentów np podczas zeszłorocznego CD na Gibla mogę zapomnieć
  • Odpowiedz