Aktywne Wpisy
Ziom166 +8
Pobawimy się w AMA. Zadaj mi pytanie a ja zadam pytanie tobie i zobaczymy co z tego wyjdzie. Tematyka dowolna. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
tofian +11
Byłem dzisiaj na pracy zdalnej i stwierdziłem, że ugotuję krem z dyni. Moja druga połówka wróciła z pracy i zaczęła narzekać że „zły” garnek użyłem i akurat nie ma ochoty na tą zupę xD w sumie czego się spodziewałem, tak jest za każdym razem. Lubię gotować i innym smakuje ale w domu mam wiecznie niezadowolonego klienta xD #zalesie #zwiazki
Chłop jechał Głogowską. Jechał po ulicy bo (niech mnie ktoś poprawi, nie jestem z #poznan) na tej ulicy ścieżki rowerowej nie uświadczysz.
Chłop jechał środkiem ulicy, czyli co torami jechał? Środkiem, czyli co, cytując klasyka a miał jechać w bok?
To co miał jechać po chodniku?!
Bez odpowiedniego oświetlenia, czyli co? Lampy nie działały, czyli, lampka na dynamo zastąpi światło lamp ulicznych? No chyba, że miał mieć włączone te naku%#iające ledowe g^#no które przepala oczy, żeby funkcjonariusz widział, że obywatel na rowerze jedzie przy krawężniku bo nie daj Boże po środku ulicy!
I teraz wystaw Pan to sobie, czuć było silną woń alkoholu! Alkoholu! (tu wstaw meme z triggerowaną feministką) Powtarzam jeszcze raz ALKOHOLU silną woń. I dodatkowo jechał na rowerze (pewnie cyklista) i USTAŁ na tym rowerze (dodatkowo akrobata). Woń wyczuli już od kilometra, jak rekiny. No bo powodem zatrzymania było co? Że jechał środkiem ulicy? Czy że jechał podejrzanie, bo środkiem ulicy czyli bezczelnie.
Szkoda chłopa, jeśli kiedykolwiek mnie spotkałby taka sytuacja, to kazałbym W.Cz. funkcjonariuszom mi du&^ nie zawracać. No ale chłop jeszcze przeprosił i obiecał, że nie będzie więcej.
Powiem tak, a i codziennie tak chłopie jeździj sobie po tej Głogowskiej. Do czego to doszło, że na rowerze nie można wracać do domu. A co on tym rowerem może zrobić? Potrącić pieszą w ciąży? W nocy? Jadąc "środkiem" ulicy? Bez włączonych "świateł rowerowych" w środku miasta?
#konfederacja #4konserwy #bekazlewactwa #bekazbagiet #neuropa #polityka
@aegispolis: ale tezę od hipotezy to już rozróżniasz? Mam ci pomóc w chochole? ( ͡º ͜ʖ͡º)
Fascynuje mnie to, jakim ty mentalnym masochistą musisz być, aby dalej mieć tu konto gdy wszyscy mają z ciebie polewkę xd
To jesteś debil.Światła rowerowe sa po to żeby to rowerzyste było widać, a nie po to żeby rowerzysta oświetlał sobie drogę.
Poza tym coś się tak na to dynamo uparł? Nie słyszałeś o LEDach i bateriach Li-Ion?
Tam nawet odblasku nie widać. Gdyby miał tą lampkę, to jest szansa, że nawet by go nie zatrzymali.
Nawet