Wpis z mikrobloga

@Deska_o0: intensywnosc, ile h trzyma zapach, to ze kazda butelka jest tak samo wymieszana itp. Prestiz marki.

Zapach bywa roznie mam teraz np paco rabanne i zapach jest slaby i tego juz nie kupie. Za to one millions srebny podoba mi sie i go uzywam tak jak jpg
  • Odpowiedz
@pakujmandzur: przecież wymienione przez ciebie marki to nie jest nawet średnia półka cenowa, a dorabiasz sobie do nich jakieś dziwne ideologie jakoby był to jakiś top czy premium xD
20pln/ml to trochę drogo ale jak ładne to czemu nie ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@pakujmandzur: ale ja cały czas chce się dowiedzieć jaki to prestiż mają średniej jakości perfumy do których dorabiasz sobie jakieś śmieszne ideologie, przecież wszystkie pozostałe cechy dotyczą wszystkich perfum i tych tanich i tych drogich i tych średnich którymi starasz poprawić sobie samopoczucie xD
  • Odpowiedz
@Deska_o0: wszystkie ubrania sa takiej samej jakosci a za cene odpowiada tylko znaczek. Tak samo z samochodami, perfumami, maszynami, meblami. Przeciez meble to tylko drewno. Ubrania to tylko material. Perfumy to te same skladniki. xD zadowolony?
  • Odpowiedz
@agnis20: bo pewnie z 80% ceny zapachu to marketing, dystrybucja, marże itp itd. Wszystko jest warte tyle ile ktoś kest w stanie za to zapłacić. Poza tym najczęściej mówimy o perfumach topowych Marek i designerow, typu Chanel czy Dior. Różnie dobrze możnaby zapytać dlaczego lasek Diora kosztuje 500euro a torebka 5k euro ¯\(ツ)
  • Odpowiedz