Aktywne Wpisy

WielkiNos +148
Zostaje 300 zł z wypłaty, ale sztuczne rzęsy i sztuczne paznokcie muszą być. Jakim cudem kobiety uczyniły takie zbędne pierdoły pierwszą potrzebą zaraz obok prądu i jedzenia.
#logikarozowychpaskow #bekaztwitterowychjulek #przemyslenia
#logikarozowychpaskow #bekaztwitterowychjulek #przemyslenia
źródło: temp_file86341107327085055
Pobierz
Sultan_Kosmitow +227
Zanim zaczął go gonić musieli iść do Ropuchy po zestaw budowlańca, a młody powinien mieć 40 lat doświadczenia w zawodzie xD #budowlaniec15k
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Wiele razy slyszalem, bym robil streamy, jestem mega empatyczny, otwarty i zainteresowany ludzmi, wiec latwo nawiazuje kontakt, szybko ludzie mi ufaja, chcac sie zakolegowac ze mna, nie zlicze ile razy randomy, ktorych widzialem 1 raz w zyciu, zalili mi sie z najwiekszych prywat,
Poszliśmy do jej znajomych z pracy, same panny, wszyscy w KFC pracują, ja jedyny niebieski i sobie coś tam piję, nudzę się i czas leci. Wpadają nagle goście, dwójka typa, z kfc,
kiedys to bylo, k---a xD teraz jestem stypiarz piwnicowiec, ale zdrowie d------o, zdiagnozowali mi zespol ehlersa danlosa, jestem w-----y w opiaty, n---------m ten oxykodon codziennie by przezyc i jakos tak tesc spadl, libido praktycznie zerowe i sie stalem piwniczakiem...
ale powoli idzie do przodu z lekarzami, reszta i z checia bym wrocil
JUST KIDDIN
wyroslem z niej, ale no lubie, czasami ludzie przez ciuchy mnie
i idziemy sobie do domu juz, Kosciuszki, Olsztyn, noc, ciemno, przed nami idzie
źródło: comment_1656429108e8m8iEIz68rYh1PqTYJqjX.jpg
Pobierz@Nowakovsky: pewnie jestem w topce ludzi, jesli chodzi o pisanie w j. polskim, na 10fastfingers potrafie i 150wpm p--------c w ojczystym jezyku, a imo poza tym serwisem jestem wiele szybszy, na alcie do znakow specjalnych(polskich) trace w chj czasu, nieprzyzwyczajony
w ultra szybkim pisaniu z koncowkami, dlatego eseje bez ogonkow pisane( ͡° ͜ʖ ͡°)