Wpis z mikrobloga

Czy samemu jest się w stanie dopasowac kask? Jakbym kulił kilka sztuk różnych producebtów. Czy lepiej iść do sklepu stacjonarnego. Ale tam sie boję, że mnie naciagną na to co mają sprzedać.

#motocykle
  • 4
  • Odpowiedz
Po co mrozić 3-5tys pln? Idź do sklepu, przełam się i nie bądź piwniczakiem. Sprzedawcy naprawdę szybko Ci doradza, a ty będziesz miał okazje przymierzyć najróżniejsze marki kasków
  • Odpowiedz
@derton778: oczywiscie ze tylko w domu. Chyba ze chcesz 2h siedziec w sklepie. Dopiero po takim czasie moze wystapic bol glowy ktory bedzie po kazdej jezdzie w zbyt ciasnym kasku a bol jest taki ze odechciewa sie jezdzic.
  • Odpowiedz
@derton778: Wybierz wstępnie w stacjonarnym i kup przez neta. Nabrałem się na "fachowe" doradztwo w sklepie stacjonarnym i dopiero po pół godziny siedzenia na kanapie przed tv pojawił się ból baniaka. Następnego dnia roboczego chciałem zwrócić kask... sprzedawca wskazał w tedy magiczną karteczkę z drobnym napisem, że zwrotów nie przyjmują (ewent. na kartę podarunkową). Żadne tłumaczenia nie pomogły. Najśmieszniejsze, że ten stacjonarny sklep ma też sklep internetowy i kupując przez neta
  • Odpowiedz
Ale tam sie boję, że mnie naciagną na to co mają sprzedać.

@derton778: dokładnie tak robią, zakładają na swoje głowy i potem ci wciskają ()

idziesz, zakładasz 5 kasków, te które od razu nie pasują odrzucasz, ten który ci się podoba i "pasuje" trzymasz na głowie 30min i powinieneś wszystko wiedzieć
  • Odpowiedz