Wpis z mikrobloga

Ostatnio byłem pod wrażeniem przegrywa.

Jest sobie na moim zadupiu dino. Nie jest to zbyt popularny sklep bo mieści się tuż za wielkim centrum handlowym gdzie są większe sklepy no ale czasami warto tam zajrzeć bo jest inny, bardziej swojski asortyment.

I na kasie pracuje tylko jeden pracownik - chłopak, którego można by zaliczyć od razu do przegrywa piwniczaka.

Jest co prawda wysoki ale dosyć gruby, bez modnej fryzury i co gorsza sepleni. Zamiast SZ wymawia S. W teorii idealny materiał aby zamknąć się w sobie i swojej piwnicy i nigdy z niej nie wychodzić a mimo to pracuje na kasie gdzie musi rozmawiać z ludźmi. Mało tego, często sam zagaduje i stara się prowadzić small talk. Nie podrywa ale po prostu się odzywa. Widać, że ćwiczy przełamywanie się.

Może i inni widzą go jako przegrywa ale w duszy jest już chadem. Ma mój szacun.

#wychodzimyzprzegrywu #przegryw #dino
SzubiDubiDu - Ostatnio byłem pod wrażeniem przegrywa.

Jest sobie na moim zadupiu d...

źródło: comment_16564029213UBzvPgUq5zoFfg9yMFGC3.jpg

Pobierz
  • 29
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Przed chwilą pisałeś o agresywnym mizoginie a teraz o kimś nudnym i nijakim.

@Mlody_jeczmien: No agresywne mizoginy zwykle są też nudne i nijakie.

Spędziłem z nim więcej czasu niż każda z tych dziewczyn z
  • Odpowiedz
@SzubiDubiDu: moze pomoze Ci nie ocenianie tak mocne siebie jak przestaniesz oceniach i szufladkowac innych. Szczegolnie ze to kompletnie w zyciu nie przydatne, nie rozmawia sie inaczej z grubym czy starym, tylko z kazdym najlepsza gadka jest jak rozmawiasz normalnie jak z kolega. Czy ma 13 czy 70 lat, czy lysy, czy rozchochrany, czy niski czy wysoki czy sepleni itp itd.
  • Odpowiedz