Aktywne Wpisy
mirko_anonim +11
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Ogladanie filmów z moją #rozowepaski to jakiś dramat. W zeszłą sobotę wybierała ona. Oczywiście jakaś gówno komedia romantyczna, ale mieliśmy razem oglądać to siedzę i oglądam (i jem chipsy)
Wczoraj ja wybierałem, tym razem coś bardziej w moich klimatach, kino akcji z elementami sciencie fiction. Co robi ona? Po trzech minutach już tiktok. Pytam to oglądamy czy nie?
Tak tak, po kolejnych 5 minutach znowu telefon, potem idzie #!$%@?ć coś w kuchni, zaraz w ogóle wychodzi bo będzie prasować itd.
Ogladanie filmów z moją #rozowepaski to jakiś dramat. W zeszłą sobotę wybierała ona. Oczywiście jakaś gówno komedia romantyczna, ale mieliśmy razem oglądać to siedzę i oglądam (i jem chipsy)
Wczoraj ja wybierałem, tym razem coś bardziej w moich klimatach, kino akcji z elementami sciencie fiction. Co robi ona? Po trzech minutach już tiktok. Pytam to oglądamy czy nie?
Tak tak, po kolejnych 5 minutach znowu telefon, potem idzie #!$%@?ć coś w kuchni, zaraz w ogóle wychodzi bo będzie prasować itd.
greenscreen +5
#gromda #famemma #ishowspeed https://tvn24.pl/polska/naziol-kibol-bandyta-olgierd-l-szef-gangow-z-trojmiasta-reportaz-superwizjera-ra985640-ls2296068https://www.youtube.com/watch?v=mGT8mFqHPrQ Nie wiem czy ktoś to wyłapał na streamie, ale w pewnym momencie 6:04 Ishowspeed zaczepił na livie chłopaków z grupy Bad Company Poland której szefem jest niejaki gangster neonazista Olgierd L i gdyby nie szybkie tłumaczenie się Vasyla z gromdy który go ochraniał, to mógłby wyłapać porządnie na dziure :D
Nie wiem, ale się domyślam
#bitcoin #kryptowaluty
#gownowpis
Sam zresztą mam z tym wielkie problemy, ponieważ ilość wiedzy zawartej tylko w jednym jego poście potrafi sprawić, że następuje u mnie krwawienie z nosa oraz niemożliwy ból głowy. Czasem myślę, że ta ilość informacji, to zbyt wiele jak dla jednego człowieka, ale na Cyberze jak
Gdyby się tak nie denerwował, to nie byłoby to zabawne, ale jest jak jest...
A tu moje zdjęcie po powrocie @Opposition_furher na wykop...
Jesteś tego pewny? Jak dla mnie duża wiedza Cybera spowodowała nieodwracalne zmiany w psychice. Ja to szanuję, bo on to robi dla nas żebyśmy się wyzwolili spod jarzma zepsutych instytucji i lobby shitcoinowego. Cyber płaci najwyższą cenę...