Wpis z mikrobloga

via Rowerowy Równik Skrypt
  • 42
472 696 + 10 + 16 + 23 + 3 + 184 = 472 932

10, 16 - do kolegi nosić meble. Pro tip - jeżdżenie na rowerze nie rozwija mięśni rąk ;)
23 - z małżonka na kawę i lody
3 - na dworzec
184 - Ruszam z Dęblina i powrót na około - celem podłączenia zielonego. Ruszyłem chwilę po 6 i było całkiem przyjemnie. Do pierwszej nadwiślańskiej łąki. Roślinność po kierownice a rosa taka, że buty po 100 metrach można wyżymać. Do tego chmary robaków. Pięknie !
Aż przyszły wspominki - poczułem się jak na trasie W1200 ( ͡ ͜ʖ ͡)
Kilometry lecą. Ujeby, za chwilę piękne asfalty, a po kolejnej chwili - droga wyglądająca jak piaskownica po horyzont. No pięknie kurła xD. Ale to urok zbierania kwadratów. Jem, pije, polewam się wodą, ale gorąco cały czas narasta. Pierwszy kryzys przychodzi w Górze Kalwarii. Kręci mi się w głowie, a nogi nie chcą kręcić...
Na szczęście klima w Górze Kawiarni, kawa, ciasto i zimny sok jabłkowy postawiło mnie jako na nogi. Na powrocie wyprzedza mnie jakaś kilkunastoosobowa ekipa, ale podłączam się im na koło i lecę z nimi 35-38km/h korzystając z draftu (jak się potem okaże, chyba nie potrzebnie ;) )

Docieram do wwa. I jakieś 500 metrów od domu wjeżdża super bomba. Zrobiło mi się ciemno przed oczami a ręce nie były wstanie utrzymać kierownicy... uuu źle xD Po chwili zwracam na trawnik te super ciacho rozmoczone w wodzie i soku jabłkowym. Siadam w cieniu i polewam się wodą. Po 10 minutach bomba odpuszcza - i dotaczam się do domu. W domu standard, czyli dreszcze od przegrzania, a w nocy jakby mnie wodą polewali. Nie polecam xD

#!$%@? - chyba przerzucę się na jazdę w nocy ;)

25x100km+ /2022
5x200km+ /2022

Max square: 46x46
Max cluster: 3365 (+140)
Total tiles: 8255 (+67)

#rowerowyrownik #kwadraty #rowerowawarszawa #100km

Skrypt | Statystyki
Talarkowy - 472 696 + 10 + 16 + 23 + 3 + 184 = 472 932

10, 16 - do kolegi nosić mebl...

źródło: comment_1656308958v5JTmCHGxFCWBForLy0ubb.jpg

Pobierz
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

#!$%@? - chyba przerzucę się na jazdę w nocy ;)

@Talarkowy: to nie pogoda jest problemem, a dystans jaki pokonujesz w taką pogodę, wystarczy się nie wydurniać przy 35℃ i nie nq*iać 200tek. Sam napisałeś, że pierwsza połowa bez problemu ;)
  • Odpowiedz