Aktywne Wpisy
kamsher +28
Skala przegrywu. Jeśli dany opis dotyczy was dajecie sobie jeden punkt. Napiszcie podsumowanie w komentarzu.
1.Wzrost poniżej 180cm
2.Nigdy się nie całowałes
3. Nigdy nie uprawiałeś seksu za darmo
4. Nie masz jakiejś kończyny
5. Masz trądzik
6. Nie masz znajomych
7. Masz hiv
8. Masz cukrzyce
9. Nigdy nie byłeś za granicą
10. Jąkasz się
11. Gnębiono/ jesteś gnębiony w szkole
12. Spotkał się mobbing w pracy
13. Masz podwójny podbródek
1.Wzrost poniżej 180cm
2.Nigdy się nie całowałes
3. Nigdy nie uprawiałeś seksu za darmo
4. Nie masz jakiejś kończyny
5. Masz trądzik
6. Nie masz znajomych
7. Masz hiv
8. Masz cukrzyce
9. Nigdy nie byłeś za granicą
10. Jąkasz się
11. Gnębiono/ jesteś gnębiony w szkole
12. Spotkał się mobbing w pracy
13. Masz podwójny podbródek
Hopsa +7
Czym mogę pozytywnie zaskoczyć chłopaka z którym się od jakiegoś czasu spotykam?
Jakie cechy powinna mieć w dzisiejszych czasach dziewczyna z którą chce się być?
Staram się wymyślać jakieś fajne plany nawet na luźne randki, seks też staram się żeby był fajny i nie robię tego na siłę, próbuje jakoś pokazywać się za każdym razem w różnych innych stylówkach fajnych i ogólnie staram się pokazywać swoje zaangażowanie w relacje.
Nie pisze z
Jakie cechy powinna mieć w dzisiejszych czasach dziewczyna z którą chce się być?
Staram się wymyślać jakieś fajne plany nawet na luźne randki, seks też staram się żeby był fajny i nie robię tego na siłę, próbuje jakoś pokazywać się za każdym razem w różnych innych stylówkach fajnych i ogólnie staram się pokazywać swoje zaangażowanie w relacje.
Nie pisze z
Wnioski - pachnie równie dobrze co smakuje, wygląda średnio (jak mielonka xD)
Eksperyment uważam za udany, na pewno będzie powtórka i inne takie
#gotujzwykopem #jedzenie #karmadlaludzi
Właśnie się zastanawiam co by tu zjeść. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@moll: Nie na moją cierpliwość to, pozostanę przy ciastach(jedyne co potrafię z "gotowania" xD)
Nie było filetów do kupienia? Drożej ale warto :)
@emesc: filety mieliłam, a mięsko z udek szło w kawałkach. Trochę inny mięsień
Zlewałam płyn zaraz po wyjęciu z kotła, ale nie wylałam wszystkiego (część wywaru zostało w woreczku) i to częściowo "wróciło" do mięsa. Resztę zlałam przy rozpakowaniu z woreczka
Ps. co do wyglądu, to goje nie wiedzą że różowy kolor sklepowych wyrobów to zasługa azotanu sodu, a co do mielonek to w ogóle w branży jest powiedzenie że "mielonka wszystko przyjmie" jeśli o dodawanie chemii chodzi xD
Musze wreszcie też zainwestować w szynkowa
Peklosól kupię, ale nie do mielonek