Aktywne Wpisy
dlaczego_michau +825
Jestem w Hiszpanii w Walencji na najbardziej turystycznym w tej okolicy nadmorskim bulwarze La Patacona.
To rachunek za obiad dla 2 osob w restauracji przy bulwarze skladajacy sie z: grillowane świeże kalmary z gotowanymi warzywami, grillowany cały filet z kurczaka z frytkami i jajkiem sadzonym, 0.5l coca cola.
Suma 17,3€ = 74 PLN
Ha
To rachunek za obiad dla 2 osob w restauracji przy bulwarze skladajacy sie z: grillowane świeże kalmary z gotowanymi warzywami, grillowany cały filet z kurczaka z frytkami i jajkiem sadzonym, 0.5l coca cola.
Suma 17,3€ = 74 PLN
Ha
therealhajto +194
Ten jest numer 1 w mojej ocenie.
#kiciochpyta #pytanie #seriale #kino #filmy
Sex Education - akurat zacząłem, po pierwszym odcinku stwierdzam, że zapowiada się nuda, bezbecja i masa #!$%@?ących postaci
Altered Carbon - odpadłem po pierwszym odcinku, ale nie lubię sf, więc moja wina
Brooklyn 99 - totalny bezbek znowu
The Office - nie jest totalnie złe, miewa momenty, ale ogólnie po dwóch sezonach stwierdzam w dużej części bezbek i mega się na tym serialu zawiodłem
@Norbercikk: Za każdym razem, kiedy jakiś film się komuś nie podoba z różnych powodów..
Nie chodzi o Podziemny Krąg, bo film to 10/10, ale ogólnie o podejście ludzi, którzy nie potrafią przyjąć do wiadomości, że komuś coś się może najzwyczajniej w
Jak dla mnie każdy serial ma swoje grono, musisz spełniać podstawowe czynniki jak to w którym momencie się dorastało, jakie miałeś wzorce, zainteresowania, itp. ale nazwać coś przereklamowanym jeśli jest światowym hitem
@mikau: a czemu usunąłeś tamten wpis? XD
Najlepiej sobie zobacz pierwsze dwa odcinki i albo Ci się spodoba, albo nie. A jeśli Ci się spodobają to reszta też. Nie
trochę jak późniejsze sezony "Lost"
wszedłem tu zaplusować to. Średniak który ładnie wygląda, ani to ciekawe ani to straszne, bohaterowie to głównie dzieci...
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
The wire
https://media.s-bol.com/738BXpOK6lw8/550x771.jpg
The 100
https://3.bp.blogspot.com/-YAopCjKC2Kw/VErxrwSf0FI/AAAAAAAACVU/kDrEjKyqTbY/s1600/The-100-Cast-Promos-the-100-tv-show-37080703-1024-768.png