Aktywne Wpisy
wilk633 +66
#smokwawelski #krakow #zwiedzajzwykopem
Pamiętam jak za małolata byłem w krakowie na wycieczce szkolnej a jako że bardzo wtedy lubiłem czytać powieści fantasy to bardzo byłem podekscytowany żeby zobaczyć tego smoka wawelskiego którego nam dodatkowo hypeował wychowawca praktycznie przez całą podróż a jak przyszło co do czego i w końcu go zobaczyłem tego 'smoka' to reakcję miałem mniej więcej jak w obrazku
Pamiętam jak za małolata byłem w krakowie na wycieczce szkolnej a jako że bardzo wtedy lubiłem czytać powieści fantasy to bardzo byłem podekscytowany żeby zobaczyć tego smoka wawelskiego którego nam dodatkowo hypeował wychowawca praktycznie przez całą podróż a jak przyszło co do czego i w końcu go zobaczyłem tego 'smoka' to reakcję miałem mniej więcej jak w obrazku
Ale pięknie widzieć jak upada kolejny idol wykopu xD
Upadły już tutaj takie tuzy jak Korwin, Krzysiu Bosak, Grzegorz Braun i cała reszta konfederackiej śmietanki, upadł Max Kolonko, Andrzej Duda, Zbysiu Stonoga, a nawet upadało potężne międzynarodowe towarzystwo - Marine Le Pen czy Paulo Sousa xD
No i teraz upada Krzysio, który jeszcze parę miesięcy temu bohatersko walczył ze światem przestępczym, a wykopki skandowały jego imię publicznie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Kto następny?
#kanalsportowy #kanalbekowy #wykop
Większość zagadnień w których nie uczestniczymy sami jest przeinaczana i przedstawiana zgodnie z wola i aktualnym interesem danej strony.
Stanowski to dobry dziennikarz,piszę świetne felietony,jest też doskonałym biznesmanem który stworzył swój model inżynierii finansowej - ale stawianie go w roli jakiegoś wzoru moralnego itd mija się z celem
Komentarz usunięty przez autora
@JanuszKarierowicz: Bartosiak (o ile już nie) i Wolski
Komentarz usunięty przez moderatora