Wpis z mikrobloga

jakiś koleżka z moderacji z dodatkowym chromosomem zdjął mój wpis, pewnie jakiś konfederata się spłakał i zgłosił post bo przyrównałem konfederatów do zwierząt (co jest prawdą najprawdziwszą, bo ludzie to zwierzęta), więc powtórzymy ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Ale pięknie widzieć jak upada kolejny idol wykopu xD

Upadły już tutaj takie tuzy jak Korwin, Krzysiu Bosak, Grzegorz Braun i cała reszta konfederackiej śmietanki, upadł Max Kolonko, Andrzej Duda, Zbysiu Stonoga, a nawet upadało potężne międzynarodowe towarzystwo - Marine Le Pen czy Paulo Sousa xD

No i teraz upada Krzysio, który jeszcze parę miesięcy temu bohatersko walczył ze światem przestępczym, a wykopki skandowały jego imię publicznie ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Kto następny?

#kanalsportowy #kanalbekowy #wykop
JanuszKarierowicz - jakiś koleżka z moderacji z dodatkowym chromosomem zdjął mój wpis...

źródło: comment_1655962304vtUOizWu0oIjEhRxDFA0Rg.jpg

Pobierz
  • 45
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@JanuszKarierowicz jeśli komuś do życia i podejmowania decyzji potrzebne są autorytety które mu powiedzą co ma myśleć to bieda.
Większość zagadnień w których nie uczestniczymy sami jest przeinaczana i przedstawiana zgodnie z wola i aktualnym interesem danej strony.
Stanowski to dobry dziennikarz,piszę świetne felietony,jest też doskonałym biznesmanem który stworzył swój model inżynierii finansowej - ale stawianie go w roli jakiegoś wzoru moralnego itd mija się z celem
  • Odpowiedz
@rosikk1: @Werdna: ja nic do Petersona nie mam, ale wykopki się na niego obraziły i tak jak dawniej linkowali tu jego materiały codziennie i wsłuchiwali się w jego słowa jak przedszkolaki podczas wizyty mikołaja w przedszkolu, tak potem zaczęli po nim jeździć bo miał nieporządek w remontowanym domu oraz przyznał się, że był na terapii od środków farmakologicznych po załamaniu nerwowym. Co dla jego wykopowych fanów wystarczyło, żeby
  • Odpowiedz