Aktywne Wpisy
emesi +712
pogodny_mis65 +375
Witajcie. W wolnych chwilach bawię się w modelarstwo. A dokładnie zakładam oświetlenie do różnych samochodów w skali 1:18 #modelarstwo #chwalesie #hobby
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
Trochę o mieszkaniu:
- 49 m2
- standard: bym powiedział bardziej do remontu niż do odświeżenia
- blok lata 80
- Wrocław
- wyposażenie: meble nowe ale nie jakiejś turbo dobrej jakości - coś typu Ikea no oprócz kuchni ta ma z 10 lat.
Chodzi mi najbardziej o to, że jak dojdzie do zalania ( przeze mnie lub sąsiada wyżej), kradzieży, może jakiegoś pożaru (kuchenka gazowa here) to żeby mnie ubezpieczyciel nie w------ł.
Pomoże ktoś ? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#ubezpieczenia #pytaniedoeksperta #wroclaw
Akurat szkodę robiłem miesiąc temu i nawet nie jękneli gdy za pękniętą szybę trzeba było dać 2200.
Dodatkowo korzystam sobie od czasu do czasu z elektryka (dwa razy na rok za darmo) a można jeszcze raz na rok z naprawy AGD (części swoje)
Uniqa też prosto, ale wyplata od zalania starczyła na 20% wartości remontu
Takie moje spostrzeżenia z ubezpieczeniami
Miałem zwracane koszta związane z zalaniem oraz osuszaniem mieszkania. Zero problemów. Zresztą z PZU korzystam również w ramach ubezpieczenia na życie i pojazdów - nigdy nie miałem żadnych problemów, choć wiadomo, że to żaden dowód za. ;-)
Jeżeli będziesz zainteresowany kupnem polisy, to szczegóły takie jak zakres umowy czy cenę ustalisz u agenta lub w serwisie - https://moje.pzu.pl/
Polecam! :)