Aktywne Wpisy
Alvarez17 +7
#przegryw mieliście osobę towarzyszącą na studniówce? Ja w sumie nawet nie miałbym kogo zapytać i poszedłem sam, a też jestem osobą która wolałaby umrzeć w samotności niż komuś zawracać Dupę i może dobrze zrobiłem, ale no sam fakt tego że nie miało się z kim jest przegrywowy
czy różowe ubranie u "dorosłego" faceta fituje hit czy jest to ozanaka (nwm jakiejś słabości czy #!$%@? wie co w społeczeństwie)?
Koszt zdrapek: 567 zł
Łączna wygrana: 254 zł
Zdrapki za 1 zł - Koszt 98 zł / Wygrana 39 zł
98 wszystkich
26 wygranych
Zdrapki za 2 zł - Koszt 50 zł / Wygrana 17 zł
25 wszystkich
6 wygranych
Zdrapki za 3 zł - Koszt 9 zł / Wygrana 3 zł
3 wszystkie
1 wygrana
Zdrapki za 5 zł- Koszt 350 zł / Wygrana 175 zł
70 wszystkich
19 wygranych
Zdrapki za 10 zł Koszt 60 zł / Wygrana 20 zł
6 wszystkich
2 wygrane
Największa wygrana to 40 zł w zdrapce za 5 zł
Wołam użytkowników, którzy zaplusowali poprzedni wpis:
https://www.wykop.pl/wpis/66222829/zona-zdrapuje-ja-dojadam-ciasta-plusujacych-zawola/
@Kaioshin
Wszystkiego najlepszego!
Wszystkiego najlepszego!
@cirilla1989: kolekcja miejskich legend powiększa się.. tak, w drukarni nie zauważyli, zauważył losowy typ z ulicy. Leszku skąd masz te pieniądze, po co ci ta waga i woreczki strunowe? a wygrałem w zdrapki, mam na to patent
dokonana przez opa próba statystyczna dowodzi, że totalizator ma ponad 50% marzy na emisji papierowego podatku od marzeń, wystarczająco dobrze, żeby nie pozwolić sobie na wizerunkową
W tle zdrapki są trzy losowe litery. Jak są trzy takie same, to zdrapka jest wygrana, jak są różne, to nic nie wygrałaś.
Edit: albo wygrałaś nagrodę główną, nie wiedziałem nawet, że tak jest, teraz sprawdziłem, a zwykle patrzyłem tylko na te litery XD
@cirilla1989 Opowiadasz jakieś bajki i tyle. Albo nie zrozumiałaś, jak brat Ci wyjaśniał o co w tym chodzi (kolega wyzej wyjasnial na czym polega zwieszkanie szans na wygraną w zdrapkach). Albo brat
@cirilla1989: Co? XD
Ale ty wiesz, ze oni drukują wszystkie zdrapki i potem je rozsyłają?