Wpis z mikrobloga

Zakupy na tydzień, ciekawskich paragonu zapraszam do środka ( ͡º ͜ʖ͡º) ale już teraz powiem że wydałem 89€ przy rabacie 10€ za produkty z promocji.
Tutaj w większości to śniadanie i obiad (zupa +pieczone mięso) - kolacja z reguły w pracy, kanapki, bułeczki ()
Jak co tydzień zrobie sobie porcje rosołowe gotowe i będę miał gotowe do zupek ( ͡º ͜ʖ͡º)

#holandia #glodnyjakwilk #zakupy #paragon #wykop
v.....k - Zakupy na tydzień, ciekawskich paragonu zapraszam do środka ( ͡º ͜ʖ͡º) ale ...

źródło: comment_1655557417PqbzY9lTAvLrLqF835wCDp.jpg

Pobierz
  • 14
@baNicja nie lubię zakupów w polskim sklepie, warzywa często psują się na następny dzień lub w srodku są zgnite, w albert heijn bywam po lepsze mięska () plus mi się nigdy nie podobał, tak jak aldi, do Lidla za daleko ( ͟ل͜) jest jeszcze netto, ale tam też daleko ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Nie będę
@bartazwu a to prawda, mam kilka ulubionych wędlin w polskim i te kupuje, a tak to zrobię sobie sam ( ʖ̯) indyk, schab lub pierś drobiowa, szynkowar/lub/sous vide- gotowe ( ͡º ͜ʖ͡º)
@Tuff tak, z kodów na gratisowe zamówienia przy 20€ , pierwsze które przyszło leżało na chodniku przed domem (°° drugie na klatce pod drzwiami do domu, nie polecam i nie chce ich znać ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@Tuff coop, zwykły supermarket ale mają fajne owoce/warzywa i mięsko, pracowalem kiedyś na rzeźni która zaopatruje ten sklep ( ͡º ͜ʖ͡º) akurst tam zawsze szło prima sort, tak samo na ah niedaleko mnie ʕʔ
@wojciech_s pracowałem na vionie, mięso mają bardzo dobre jak na sieciowke, I tak skupują w większości świnie z okolicznych farm-, nie jak w większości ch wie skąd ( ͡º ͜ʖ͡º)

największy minus że gazują, przez co płucka nie wchodzą w grę, a były by pyszne ( ͡º ͜ʖ͡º)