Nie wiem czy to przez upał, #ashwagandha, skutki odstawienia #hotelparadise czy jakie licho, ale miałam dziś idiotyczny sen, że Krzychu z HP3 (wtf, już zapomniałam o istnieniu takiego gościa) zostawił Baśkę w wyjątkowo chamski sposób. Reszta snu natomiast polegała na tym, że szukałam odpowiedniej sali na stypę po znajomym rodziny. Pomyslałam: ok, mój umysł po ashwagadzie mieli wszystko wyjątkowo intensywnie podczas snu. Kto nie próbował to polecam ( ͡°͜ʖ͡°) Ale to nie wszystko, bo sen okazal sie proroczy (wtf2): po przebudzeniu sięgnęłam od razu po telefon, a tam powiadomienie z instagrama (wtf3), że basia.pedlowska dodala post. I faktycznie, kobita napisała, że odchodzi z social mediów, a z komentarzy wynikało, że Krzychu to już przeszłość. Jeśli już mam być medium, to wolalabym otrzymywać jakies bardziej pożyteczne informacje, ale może to dopiero początki. Suplementuję dalej
@Kakarot_Z: Spoko, jak zobacze jakies liczby to dam znac! ( ͡°͜ʖ͡°)
@paniczhrabi: Ecomax, jedna kapsulka dziennie. Na mnie podzialalo juz po pierwszym dniu. Biore od okolo miesiaca i czuje wyrazne uspokojenie, ale faktycznie kazdej nocy mam szalone sny
@paniczhrabi: 1,5%. To pewnie dosc malo w porownaniu z innymi, ale widocznie mi wystarcza, bo jestem dosc drobnej postury, a ponoc to ma znaczenie. Zastanawialam sie nawet czy poprawa samopoczucia nie wynika z tego, ze ostatnio zmienilam diete na duzo zdrowsza, ale te intensywne sny daja mi do myslenia, ze jednak cos czyni w organizmie.
Numery w totolotka niech ci się przyśnią.... priv mam odblokowany w razie czego ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
@paniczhrabi: Ecomax, jedna kapsulka dziennie. Na mnie podzialalo juz po pierwszym dniu. Biore od okolo miesiaca i czuje wyrazne uspokojenie, ale faktycznie kazdej nocy mam szalone sny