@PrzywodcaFormacjiSow: wszystko leci na p---ę, a Amerykanie tak gadali, że giełda ruszy za jego kadencji jak nigdy wcześniej mieszkam w USA i wiem co Amerykanie gadali w NYC ( ͡°͜ʖ͡°)
@getin: ale mimo to Trump wiele zrobił Downtown Detroit bardzo się zmieniło praktycznie wszystkie squaty zlikwidowane same remonty downtown tylko przedmieścia jeszcze są jakie są ale coraz więcej ludzi wykupuje ziemie pod inwestycje i serio kosztują grosze...
@getin: oby bo trochę mnie irytują pewne rzeczy w NYC ale to takie miasto gdzie no jest tego lewactwa dość sporo, a mieszkam w Midtown więc w centrum szczególnie te kolejki z rana długie na kilkadziesiąt metrów albo lepiej żeby kawkę kupić ale to nie tylko lewactwo ale zachowanie ich na ulicy zdarzają się sytuację, że w kolejkę się wepchnie i się zacznie tłumaczyć, że jest lgbt i ma prawo
@NieobliczalneZieloneKonto: bo sam czasem jak jest mniejsza to stoję i czekam bo jak mam czas do pracy, a kawałek z buta iść trzeba to fajnie z kawką ( ͡°͜ʖ͡°)
@cerbera: lepszy spacer jak jazda zatłoczonym metrem o jeździe samochodem w godzinach rannych nie wspomnę, a czasem nie ma czasu żeby kawkę sobie robić w domu i siedzieć i spokojnie popijać ( ͡°͜ʖ͡°)( ͡°͜ʖ͡°)
@cerbera: tak ale czasem wole iść pieszo bo metro w rannych godzinach tak samo masakra ścisk jak cholera mimo, że często jeździ, a praca biurowa to fajnie się przejść tym bardziej ładna pogoda ( ͡°͜ʖ͡°)
@cerbera: praktycznie już się do tego przyzwyczaiłem bo praktycznie każdy tutaj tak robi albo po drodze sławne budki z hotdogami i innymi przekąskami jako śniadanie tak tutaj ludzie żyją wstają prysznic szybko ubrać się, a po drodze śniadanie, kawa itd
@cerbera: no wiesz masz to wieczko to nie rozlejesz, spacerkiem idziesz jak masz chwilkę usiądziesz sobie na ławce w parku, a parków jest serio sporo, także jest spoko ( ͡°͜ʖ͡°) tak samo zima jak jest ciepła kawka i sobie idziesz chyba, że pizga i śnieżyca to wtedy masakra w metrze.
źródło: comment_1655415344EpmzfakUNEAmXQh7vyIuSb.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@NieobliczalneZieloneKonto: no przecież ruszyła
@NieobliczalneZieloneKonto: no ruszyła w dół