Aktywne Wpisy

DawCioS +434
źródło: 1000017810
PobierzDziałamy?
- Nie, mam godność 82.8% (2907)
- Jeszcze jak, godności brak 17.2% (603)
JAn2 +526
Ciekawostka: ten krytyczny wpis to groźba pozbawienia życia ¯\(ツ)/¯
#neuropa #4konserwy #wosp #tvrepublika
#neuropa #4konserwy #wosp #tvrepublika
źródło: 00555787982
Pobierz

#prawojazdy Kto ma rację? Zostawić jak jest? A może jeszcze jakieś inne wyjście?
źródło: comment_16553685759aag3yxBAiJfipqk2SO276.jpg
PobierzWystarczy zaświadczenie od matki, siostry, babci i sąsiadki o braku wykonania aborcji, oraz od każdego w rodzinie po 20 pieczątek od proposzcza, potwierdzających uczestnictwo w mszach świętych. Dzięki takiej selekcji wiemy kogo prowadzi sam buk i można i na lajcie wypuścić na drogi!
Berkowicz ma całkowitą rację.
Skoro egzamin sprawdza wiedzę i umiejętności zdającego, to co za różnica czy zdający byk na kursie, który nauczył go "zdania egzaminu" czy uczył go np. ojciec?
W USA z tego co wiem to normalne jest, że np. rodzice mogą uczyć dzieci jeździć.
@mexxl: a po czym wnosisz?
Sam prawo jazdy robiłem 10 lat temu ale z tego co się orientuję to każda szkoła jazdy oferuje przygotowanie teoretyczne w formie kursu on-line. Musisz wysiedzieć te 30h przed ekranem komputera czy smartfona.
Byłoby to zrównanie przepisów że stanem faktycznym
Na szkolenie młodych kierowców przez Janusz co są najlepszymi kierowcami na świecie jeszcze moim
Obowiązkowe kursy na prawo jazdy to nabijanie portfeli odpowiednim osobom. Nie powinno nikogo obchodzić, gdzie i w jaki sposób nabyłem wiedzę i umiejętności, ale czy je posiadam. To weryfikuje egzamin. W Anglii i USA można podejść do egzaminu bez odbywania oficjalnego kursu. Tak powinno być i