Aktywne Wpisy
cytmirka +3
Przed chwilą na tinderze wyświetlił mi się chłopak mojej siostry. I ma wstawione najnowsze zdjecia, sprzed dosłownie tygodnia.
Jakie są szanse, że założył tindera w celu poznania znajomych? Nic nie jest wspomniane o tym że jest w związku…
Chyba będę mieć nieprzespaną noc bo dawno nic mnie tak nie zszokowało.
#tinder
Jakie są szanse, że założył tindera w celu poznania znajomych? Nic nie jest wspomniane o tym że jest w związku…
Chyba będę mieć nieprzespaną noc bo dawno nic mnie tak nie zszokowało.
#tinder
siodemkaxx +139
#starszezwoje - blog ze starymi grafikami, miedziorytami, rysunkami z muzeów oraz fotografiami
#historia #fotohistoria #usa #myrmekochoria
Nie rozumiem, po co im „storm doors”, te z siatki przed zwykłymi. Kilka razy pytałem ich o nie i nadal nie wiem.
Niby tak, ale tamten dobrobyt był trochę na kredyt przyszłych pokoleń. Np zużyto więcej surowców niż to było konieczne i dzisiaj my mamy oszczędzać.
Zjawisko występujące praktycznie wyłącznie w USA - kraju, który szczególnie wzbogacił się podczas wojny.
@gimemoa: To co piszesz, to propaganda atomowego modelu rodziny, który pojawił się po II wojnie światowej w USA, tylko dzięki emigracji/drenażu mózgów oraz pobudowanemu przemysłowi i infrastrukturze po największym konflikcie w dziejach. USA nie dotknie konflikt zupełnie i jest drenaż kolosalnej ilości pieniądza z pożyczek I i II wojny światowej. Lata 50. wcale nie były takie wspaniałe i było pełno biedy w wielkich miastach i rolniczych