Aktywne Wpisy
Metylo +120
Chłopi pańszczyźniani 2.0
#nieruchomosci
#nieruchomosci
Mawid_Dotyka +25
Chyba najdrozszy ładunek jaki wiozłem 24,500 czystej miedzi na kabelki, a w co dalej z-----------e ze starym trakcje i palicie otuline? #bekaztransa
#nieruchomosci #kredythipoteczny #inflacja #p0lka #logikarozowychpaskow #stopyprocentowe
@Pecunianonolet: facet będzie tyrał a różowa będzie mieszkać, dlatego facet liczy a kobieta kupuje
@Pecunianonolet: to ja Ci powiem lepiej - była namawiała mnie na kredyt na auto i wesele.
@Pecunianonolet: to nie hipoteza, tylko naukowo udowodniony fakt. To kobiety podejmują większość decyzji zakupowych w gospodarce.
Dopiero jak on pogadał z jakaś jej koleżanka to tamta jej robotę w zawodzie załatwiła jako technika żywności czy coś takiego. XD
Tak to by do usranej śmierci siedziała na dupie i nic nie robiła xD
@Wygryw_z_wyboru: ewentualnie żyć na poziomie i inwestować tylko w siebie, a nie w fanaberie kobiety.
Bo chyba nie sądzisz, że każdy ogarnięty facet szuka sobie automatycznie jakiejś kobiety na którą mógłby tyrać? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Wygryw_z_wyboru: ewentualnie żyć na poziomie i inwestować tylko w siebie, a nie w fanaberie kobiety.
Bo chyba nie sądzisz, że każdy ogarnięty facet szuka sobie automatycznie jakiejś kobiety na którą mógłby tyrać? ( ͡°