Aktywne Wpisy
w__w +140
Co jest urwa z tymi p0lakami-kier0wcami xD Jade 50 (idealnie rowne wg wskazan gps, wiec przecietny kierowca mial na loczniku wiecej niz 50) w zabudowanym i kazdy chcial mnie wyprzedzac XD
Serio jest tak, ze jezdzac codziennie po Niemczech czlowiek jezdzi z kultura, a tutal wlacza sie w czlowieku cham i agresja na drodze…
#polskiedrogi #polska #prawojazdy
Serio jest tak, ze jezdzac codziennie po Niemczech czlowiek jezdzi z kultura, a tutal wlacza sie w czlowieku cham i agresja na drodze…
#polskiedrogi #polska #prawojazdy
jaavi666 +84
#ciaza #rodzicielstwo #dzieci
Staralismy sie z rozowym o dziecko przez 2 lata
Wreszcie na poczatku roku sie udalo z mala pomoca kliniki (naturalnie)
Później się okazało, że będą blizniaki...
... a teraz że dwie dziewczyny...
... z kim będę układać lego, grać w gry i naprawiać auto? ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Także życie zaskakuje i już szukam bagażnika dachowego do auta
Staralismy sie z rozowym o dziecko przez 2 lata
Wreszcie na poczatku roku sie udalo z mala pomoca kliniki (naturalnie)
Później się okazało, że będą blizniaki...
... a teraz że dwie dziewczyny...
... z kim będę układać lego, grać w gry i naprawiać auto? ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Także życie zaskakuje i już szukam bagażnika dachowego do auta
Kasy samoobsługowe powinny być do 5 produktów, po czym powinna nastąpić blokada dalszego skanowania. Oczywiście wszędzie powinna być o tym
Bohatersko rozwiązuję problem, które stworzyłeś - może PIS mi jakąś fuchę w rządzie da.
@naciski: a kto taki zasady niby ustalił? xD Ekspert z wykopu będzie ustalał z jakiej kasy można skorzystać xDDDD
@shitman6: xD i co jeszcze wymyślisz Mateuszku?
@SmakoszKotow: @jasha jak trochę pomyślisz to się kapniesz, że to bardzo zwiększa przepustowość sklepu dla klientów. Nie emocjonuj się tak następnym razem. Patrzę na to z punktu widzenia ergonomii.
Idąc waszym tokiem myślenia, kto powiedział że po chodniku chodzi się prawą stroną? Przecież to jest w kodeksie drogowym, który dotyczy pojazdów. Kto powiedział
@naciski: zajebiste porównanie z dupy xDDDDDDDDDD to pochwal się do czego odnosi się w takim razie "kasa samoobsługowa mało produktów, cały koszyk kasjerka" ( ͡° ͜ʖ ͡°) do
@SmakoszKotow: na przykład do osobnych pasów dla tirów i osobówek na autostradach albo do buspasów w mieście dla autobusów, taksówek i rowerzystów. Przecież mogliby się wszyscy na jednym cisnąc, co nie? I tak by w końcu dojechali do celu
@zielonestopylucyfera: ale ja z tym nie mam problemu, to wy się do mnie #!$%@?. Róbcie zakupy jak chcecie. Ja robię po swojemu i nie utrudniam innym. Zaorałem was argumentami, bo jedyne co umiecie to pisać xDDDD albo obrażać.
Z fartem
Szkoda, że sklepy o tym nie informują, fakt ergonomia i takie tak, tylko po kiego wszystkich zachęcają do korzystania z nich?
Sądzę, że bardziej jest na rękę postawić jednego pracownika który lata i pomaga przy kasach samoobsługowych niż dać 4 na taśmę przy zwykłych kasach.
Chyba
W zwykłych kasach też się przecież czeka z różnych powodów. Ktoś płaci gotówką, a kasjer musi u kogoś rozmienić albo wyliczać grosze, ktoś kupuje fajki, których akurat nie ma przy tej kasie, ale są w tej trzy