Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Rad-X +590
Nie zapominajmy podziękować autorce sukcesu wyborczego #lewica, pani minister do spraw równości i rowniejszosci, pani Kotuli.
Życzymy podobnych sukcesów w ministerstwie
#wybory #bekazlewactwa #polityka
Życzymy podobnych sukcesów w ministerstwie
#wybory #bekazlewactwa #polityka
Mieszkanie 1500
Paliwo licząc 2x do pełna w miesiącu 700zl
Siłownia/sport 200zl
Jedzenie 700zl bo fajnie czasami zjeść coś dobrego niż ciągle sosy ze słoika i najtańszy makaron
Opłaty internet telefon 150zł
Zostaje Ci -450zł
Kupisz sobie jakąś bluze/ t shirt wydasz 100zl
Fajnie by było też "wesprzeć gastronomie" i zapłacić 50zl za burgera w hipsterksiej bułce
Zostaje Ci -600
Fajnie by było coś odłożyć na prywatne leczenie zęba albo mechanika -1000zl
Zostaje Ci -1600, #!$%@? to jest życie wszystkie potrzeby zaspokojone
Przypomniałeś sobie ze w czerwcu jest dzień Ojca więc kupujesz staremu prezent
Zostaje Ci -1700zł
#pracbaza #zarobki #bekazpisu #inflacja
@Goodcoffie: To wciąż dupa, jeśli chcesz żyć jak człowiek i używanie argumentu, że reszta się w tej dupie urządza i jeszcze np. zarabiając 7k ŁĄCZNIE planuje np. dwójkę dzieci, magicznie nie sprawia, że człowiek się czuje jakoś lepiej.
Tylko po 16 nie trzaskam drzwiami i mam wywalone jajca, a z tego co czytam, to ludzie często z jednej strony narzekają, ale z drugiej maks. wymagania w pracy to "aby była prosta, łatwa i przyjemna, o 15:59 to #!$%@?
Tej, ignorantnka, a jak mam do pracy dojeżdżać? Wiem, że fajnie patrzeć przez różowe okulary miasta wojewódzkiego, ale nie wszędzie jeżdżą jakiekolwiek autobusy. Dla wielu na najniższej samochód to konieczność
Albo to jest na papierze, a 7k pod stołem bierze.
Albo jest to praca kogoś z powołania co nie patrzy na pensje bo druga osoba w rodzinie zarabia 20k.
Nikt kto żyje samotnie tyle nie zarabia.
I jeszcze plusy dostajesz za ten bełkot...
Komentarz usunięty przez autora